Ahojte , dnes som bola u doktorka a zistil že som tehotná. Posledná menštruácia bola 8.3.2019 podľa poslednej menštruácie to vychádza na 7 týždeň tehotenstva podľa sona má 4-5 týždeň tehotenstva, vraj je veľmi maličké. Budúci štvrtok mám prísť na kontrolu a vraj sa uvidí či prežije alebo nie. Viete mi povedať či mám šancu byt maminkou ?
@feduska281018 mohla si mať len posunu ovulaciu preto je menšie neboj. Ja som mala posunutu a už som 27tt. Veľa šťastia
@feduska281018 mne povedali ze rozdiel moze byt +- par dni ale nie +- dva týždne. Vtedy to bolo MA.
@nevludna čo je prosím MA ?
@feduska281018 Missed abort, zamlknuty potrat....😥
Ja ked som otehotnela tak podla gynekologicky my vychadzal termin 26.2.18 ked som isla na ultra vysilo 7.3.18 ked uz som chodila do nemocnice n akontroli vysiel termin 12.3.18 a nakoniec sa maly narodil 8.3.18
@feduska281018 Aaaale, doktori si vzdy najdu sposob, ako vystrasit. Ani oni nevedia vsetko. Mohla si mat posunutu ovulaciu. Samozrejme, riziko je vzdy, v kazdom tehu, ale ked sa budes stresovat, ublizis si. Zostan pokojna.
@feduska281018 Podla seba samej viem, ze je to mozne. Ja som momentalne 28tt. Takto to mam ratane podla sona no podla poslednej menstruacie by som mala byt uz v 30tt. Tiez mam rozdiel dvoch tyzdnov a to z dovodu neskorsej ovulacie. Vydrz tie dva tyzdne a myslim, ze sa mozes potom zacat naplno tesit. 😊
@feduska281018 nemusí to byť tvoj prípad.. ale ja som bola v 7tt a povedali že plod zodpovedá tak 5tt..nedopadlo to dobre..držím ti palce nech to dobre dopadne
Ja to mam teraz rovnako,posledny menzes 4.3,ovulacia az 1.4 ale doktor mi povedal,ze sme pocali okolo 10.4,co je blbost,lebo 12.4. som uz mala pozitivny test :/ potratila som uz v decembri,takze sa bojim :( kontrola az o tri tyzdne :/
neboj sa...určite áno...
Sú dve možnosti: posunutá ovulácia alebo MA. Je super, že dr. tomu dala ešte týždeň a nebrala to hneď ako MA. Vo štvrtok už budeš vedieť na 100% Držím palce aby to bola tá prvá možnosť.
Ak vieš presne, kedy si mala ovuláciu, tak si to rátaj na základe toho termínu a nie od poslednej MS. Ja som mala ovuláciu posunutú o 7 dní, ale som vedela presne deň ovu, vtedy sme aj počali. Hneď som svojej Dr oznámila, že bola posunutá a držíme sa toho termínu. Obe soná doteraz mi vychádzajú na termín podľa ovulky....podľa MS by som bola týždeň pozadu, ale to vôbec neberiem do úvahy.
@mikina15 práveže ja neviem kedy som mala ovuláciu.
Aj mne dnes povedal ze je menšie ale srdiečko nám už bije tak povedal ze je všetko v poriadku.. Podľa mňa naozaj stačí ze nemáš pravidelný cyklus
To ti doktor toto povie ? Och nechápem.. ja som poslednú ms mala 9.3. keď som zistila že som v tom som mala byť 7tyzden a bola som len 5tyzdnov termín mi vychádzal na 14.12. podľa ms podľa sona 30.12. a porodila som až po novom roku..neboj sa
Ja mám veľmoci dlhý a nepravidelný cyklus a tak u mňa je bežne rozdiel aj 2 týždne a nikdy sa neriadim poslednou menštruáciou. Doktorka mi povedala že sa mám riadiť vždy tým prvým sonom v 10 týždni a výpočtom termínu pôrodu.
Včera som bola u doktora , som vo 8 týždni a tehotenstvo je krásne , vôbec neviem čo trepala doktorka ktorá ho zastupovala, zbytočne má vystrašila.
@feduska281018 super! Držím palce nech ste zdraví obaja.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@feduska281018 neboj sa, nejaká šanca sa nájde, keď to nevyjde teraz čo ti veľmi prajem aby vyšlo a bola si maminka, vyjde to nabudúce, neboj to, že podľa sóna má o dva týždne menej ako to vychádza podla MS neznamená hneď to najhoršie 🙂 drž sa🙂