Ahojte mamičky 😍 Aké veľké odchýlky vám robia výpočty tt podľa poslednej MS a podľa ultrazvuku? My máme 8 dňový rozdiel, nie je to veľa? Ovulku neviem presný deň, ale určite nebola na 14. ako podľa "učebnice" 😀 Myslíte, že je to v poriadku ?
Ďakujem a prajem všetkým pokojné tehotenstvá ❤
@gejb ďakujeeem, hneď som kľudnejšia, doktorka to hneď hodnotila negatívne ale cítim, že všetko je v poriadku 🙂
Vôbec sa tým nezaťažuj, doktorka je určite jednou z tých "tabuľkových" kde má každý žena ovulku na 14 dc a 28 dňove cykly 😀 držte sa ❤️ v ktorom tt si momentálne?
@katariiinkaa No však keď som jej povedala, že mávam neskôr ovuláciu tak tá si išla svoje, že sa to určite prestalo vyvíjať, nevidela ešte srdiečko totižto, tak ma len dostresovala 🙄 Ešte k tomu aj cyklus som nemala hádam v živote 28 dňový, vždy minámalne 30 😀 Mala by som byť podľa UTZ 6+2 Podľa MS 7+4
Ďakujeme ❤
ja som mala týždeň ( na deň to vychádzalo v utorok, narodila sa v sobotu medzi 🙂 )
@viky7 Ja tiež pevne verím že to drobec dobehne časom, podstatné bude teraz uvidieť srdiečko ❤
kedy máš ďalšiu kontrolu? 🙂
@katariiinkaa V pondelok asi sa zbesniem dovtedy 😀
úplná pohoda podľa menštruácie som mala 14.8. a podľa prvého trimestrialneho USG mám termín 24.8. ktorý je aktuálny do dnešného dňa 🫶
Tyzden bol rozdiel. Cely cas som mu hovorila, ze dieta mam z 9 dna cyklu. Az neskor na sono mi hovori, ze dieta ma viac....hmm, ja viem 😁
@smejkuskaa Tak sa vám to už blíži, držím palce ❤
@beata_k 😅 Tiež mám pocit, že jej zbytočne hovorím teraz niečo, a príde na moje slová neskôr, snáď už na najbližšej kontrole bude jasné, že sa mýlila 🙂
úplne ťa chápem, my máme kontrolu po 2 týždňoch teraz vo štvrtok tak už som tiež nedočkavá 😀 dúfam hlavne že je všetko v poriadku.
@katariiinkaa No ja som si aj poplakala po tej poslednej kontrole keď mi hneď dávala závery so zamlčaným potratom. A potom si vravím že wtf, veď ale aj keby sa na hlavu postavím mi to nemôže sedieť s MS, takže odvtedy sa snažíme pozitívne, obavy sú síce stále ale dôverujeme mu/jej že nás neopustí 🍀
Môj Dr. tiež ignoruje fakt, že som po IVF a presne viem, kedy som otehotnela 😃 A ide podľa 28 dňoveho cyklu a môj ma len 24 🤦 Takže samozrejme bábätko je väčšie ako podľa jeho výpočtov. Včera sme však boli na morfe a tam sa Dr. len zasmial, že veď to sa inak počíta a už mi zapísal hodnotu podľa vkladu embryjka - a už veľkosť sedí.
@michaela329 😀 Jáááj keby nás tí lekári aj počúvali niekedy . Gratulujem!❤
Presne...len on vytiahne kalendarik a čuduje sa, že skoro o týždeň väčšie 🤦🤷 Neboj sa, na ďalšej kontrole sa aj Tvoja bude čudovať.
@michaela329 Verím, že áno, ďakujem ❤
Ahoj ja keď som prišla prvý krát na sono tak bolo babo o 9dni menšie bez srdiečka a uz ma stratil s (potratom) ale ze počká ešte týždeň a hádaj co po týždni uz bolo srdiečko a jedine co na to povedal ze mali ste posunutu určite ovuláciu no keď som mu to vravela tak si išiel podľa svojich tabuliek 🤦♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Aj 2 týždne sú v poriadku 😉
Gratulujem