Poraďte mladého gynekológa v Košiciach

jednabasen
24. jan 2020

Ahojte. Poznate nejakeho mladeho gynekologa/gynekologicku v Košiciach, ktori este nie su znechuteni systemom a pacientami, atď., maju cas na pacientku a spravaju sa s respektom? Vďaka za nazor.

pmajkap
24. jan 2020

Za mňa dermagyn a Dr. Linkesch no nema 30 rokov 🙂 ale mily, uctivy, zodpovie na vsetky otazky, je aj porodnik.

ivangeline
24. jan 2020

Gynekop na Mlynskej.

jednabasen
autor
24. jan 2020

@ivangeline ktory presne? 🙂 lebo je ich tam viac

ivangeline
24. jan 2020

@jednabasen koho je viac? V Gynekop je Knopp a Jurčová,robia stále spolu. Doktor je stále porodnikom v Novej nemocnici,tak robí len USG a občas zastupuje doktorku. Avšak čoskoro doktorka pôjde preč a on tam bude častejšie. 🙂 Len zatiaľ im to tam vyhovuje,keďže stále je ešte v nemocnici. Ja som s nimi spokojná. Niekedy sa treba len ozvať,ak chcem niečo vedieť. Inak sú zdvorilí a sestrička je tiež super. 🙂

gelifil
25. jan 2020

@ivangeline kedy pojde prec dr?

katulka1141
25. jan 2020

@jednabasen ja chodim. K dr snopkovi. Jeden den ordinuje v ke v starej nemocnici. Prist ma dobry aj ked treba vycisti ti zaludok. Ale aj posranduje. Mam problemy a jeho pristup velmi ocenujem. Rozprava na rovinu. Posiela ma na vysetrenia a snazi sa aj mi volali 2x ked sme na zaciatku riesili moju krcovu zilu co sa zapalila. Nerobi prehnane ultrazvuky a je to podla mna odbornik. Ma sice dost pacientok no ja sa nestazujem. Chosim k nemu do moldavy. No je tusim v pondelok doobeda a este nejaky dalsi den v ke

ivangeline
25. jan 2020

@gelifil ako z nemocnice? Netuším. Mám pocit, že on je tam rád. XD

carodejka008
25. jan 2020

@ivangeline ahoj, tiež chodím do gynekop. Nemáš skúsenosť s Knopom ako porodnikom? Oplatí sa ho zajednat?

renca1977
25. jan 2020

moj gynekolog a porodnik pri 2 detoch mudr. linkesch bodaj by vsetci lekark boli ako on

ivangeline
25. jan 2020

@carodejka008 nemám, ja som mala prvý akútny cisársky a teraz si hovorím, že zbytočne, keďže nikdy nevieš, kedy to príde xD Tvrdia mi, že to bude u mňa rýchle, keď to príde ale nepočula nič zlé na neho ako na pôrodníka.

gelifil
25. jan 2020

@ivangeline jurcovu som myslela

ivangeline
25. jan 2020

@gelifil ...podľa mňa to závisí práve od doktora. Keďže je aj v nemocnici, tak ju tam potrebuje. Ona tvrdí, že ju vždy presvedčí, aby ešte ostala. XD

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre