Prosím Vás stalo sa Vám niekomu že hcg stúpalo pomaly ? A dopadlo to dobre ? Viem že dá ma zdvojansobnovat ale predsa len tehotenstvo nie je matematika a človek nikdy nevie... som 6tt moje hcg bolo v utorok 6690 a štvrtok 8300.. dr povedal že nech počkám do utorka , mám utrogestan a klud.. viem že nikto nevidí do môjho tela no do utorka sa zbláznim a chcem mat trosku nádej že by to mohlo byt nakoniec ok ..
@kikaaa444 ahoj aj ja som chodievala dávať si robyť hcg často keďže som chcela vedieť či tehotenstvo pokračuje ok takže to mám ‘naštudované’ ..... Podľa mna sa nemusíš plášti ešte ja mám taký článok ak chceš pošlem je to síce po taliansky ale v podstate ide o to že hcg sa zdvojnásobuje každé 2 dni pokiaľ je hodnota nižšia ako 1200, každé 3 dni keď je hodnota od 1200 do 6000, no a keď je nad 6000 tak sa zdvojnásobuje každé 4 dni.
Ešte nič nie je stratené, skús ísť o pár dni a uvidíš.
Držím palčeky 🍀🍀🍀
@elem227 ďakujem pravdupovediac tiež si myslím že pokial sa zvyšuje je fajn len doktor ma vystrašil lebo sme mu volali a nepáči sa mi tu povedal že to neni dobre ale že nech teda počkáme do utorka ... možno to hovorí aj na základe toho že na sone videl ešte len gestacny vak plus do toho trolilinku špinim ( ale na to špinenie povedal že to je v poriadku ) no ja to aj tak nevidím ružovo ale ďakujem trošku si ma ukludnila 🤗
@kikaaa444 Ahoj. Nechcem ťa strašiť, len pridávam vlastnú skúsenosť. Znepokojenie tvojho lekára je na mieste. Mne sa tak ako aj tebe HCG zvyšovalo niekoľko dní, ale tie hodnoty neboli "tabuľkové" teda také aké by mali byť. O pár týždňov prišlo slabé krvácanie, prišla som na pohotovosť a lekár povedal, že to je začínajúci spontánny potrat. Bohužiaľ mal pravdu :( Držím palce, aby to u teba takto nebolo.
@mrssweet @sweetlip
Ahojte u mna to dopadlo tak že to bolo tehotenstvo bez plodu. Ze oplodnené vajíčko sa dostalo do maternice ale nevznikol plod . Vraj čisto náhoda buď človek ma šťastie alebo nie. Takze to ani potrat neni lebo som nemala čo potratit a len mi dal tabletky na vyčistenie . Ale poviem Vám pravdu že sa mi uľavilo lebo už som nezvládala to čakanie a naťahovanie .. nekonečne stresy.. takto viem že na čom som a na budúce keď sa na to budem opäť cítiť tak sa dam fyzicky doporiadku už predtým 🌸
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikaaa444 podla mna pokial sa zvysuje je to na dobrej ceste.Hlavne klud aj ked viem,ze sa to lahko hovori,no tazko kona.Velmi drzimb0alceky