Dobry den baby .......7 som bola u gyn.na ultrazvuk z dola tak mi povedal že som tehotna 3 tyzden.ale 31 .5. mi bral hcg krv.....a vysledok bol3012.......a 7.5.tak isto krv ale nedvihlo sa to tak ako sme očakavali zvyšilo sa to,ale len o niečo bolo to 3322.....podla dok.to nieje dobre .....že sa mam pripravit že to može bit že potratim a ani nešpinim ani nekrvacam.....baby ktore niečo take mali poradte mi ......
tak teda neda sa nic robit len cakat ako hovoriš.......ok
@mijamijuska urcite to nie je v poriadku, kedy potratis sa neda povedat, pravdepodobne bude treba kyretaz,
ziadne 50 na 50, je to 100%, ze to nie je ok
@mijamijuska nedaj sa nastrasit ziadnou kyretazou. Na druhej strane tvoj vysledok hcg je naozaj zly. Prepac. S takym minimalnym narastom necakaj ani zazrak. Hodnota hcg sa ma za dva dni priblizne zdvojnasobit. Ja som to zazila 3 krat ze mi hcg nestupalo dobre plus raz som potratila aj pri dobre stupajucom hcg. V tak skorom stadiu nemusis chodit na kyret. Vo vacsine sa to spusti same. Mne prisla menstruacia do tych 10 dni id vysadenua tabletiek , alebo po tom ako sa ukazalo ze hcg nestupa popripade uz zacalo klesat....vydrz a zbytocne si nedaj do seba sparat. Samozrejme po odkrvacani musis ist na kontrolu ci si sa sama dobre vycistila.
@mijamijuska ved to bolo uz pred mesiacom...odvtedy ti nerobili uzv?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mijamijuska tu Ti nikto nic neporadi. bud bude stupat, alebo nebude. neostava nic ine len cakat. je to tak 50 na 50