Ahojte 🫶🏽 Ako sa máte? Ako sa Vám darí? V akom týždni aktuálne ste? Poďme spolu pokecať čo máte na srdiečku 🥰
@damia22 ahoooj, aktuálne začínam 13tt, som 12+1, takže ďalší týždeň v piatok oficiálne začínam 4. mesiac a končím teda prvý trimester 🙂
Všekto je super, akurát mám neuveriteľné migrény :( asi z krčnej chrbtice…v pondelok ma čaká prvotrimestrálny screening, trochu mám obavy, či budú dobre výsledky ale hádam ano 🙏❤️ a čo ty? V ktorom si tt?
@damia22 ahoj, ja som 9tt neskutocne ma bolieva hlava, zaludok, nemozem jest a zo vsetkeho ma nadrapuje. Toto som pri prvej nemala tak dufam ze to coskoro prejde🥴
@petronellla87 drzim palce. Mna nadrapovalo tak reku po 3 mesiaci to bude lepsie...nebolo skor horsie zacala som aj vracat. Teraz marodujem skrz to ale uz sa mi to lepsi ze nevraciam len ma nadrapuje a to uz som 20tt takze asi mi to ostane do porodu...🙄. Snad ty budes mat viac stastia
@kissinka111 dakujem❤️ no nepotesila si ma😁 ale tak snad to bude coskoro fajn mam doma jedno male tornado tak si nemozem dovolit moc vylihovat.Drz sa aj ty😊
@melaniiiiia ❤️ Ja by som mala byť 5+2 a prvú kontrolu mám o 2 týždne. Ako to zatiaľ prežívaš?
@petronellla87 juuj to ma mrzí ☹️ Kedy sa ti to začalo prejavovať a čo ti pomáha?
@damia22 fu vies co asi pred dvoma tyzdnami...a pomaha najcastejsie zazvor, alebo potom coca cola, a este mentolove zuvacky😁 najhorsie to bolo na prvej kontrole u lekara ked som musela byt nalacno...myslela som ze tam umrem😁ale tak snad sa to zlepsi. Tebe nebyva zle?
@petronellla87 uff 😩 zatiaľ našťastie nie iba som mega hladná a od poobedia unavená. Raz ma pálila záha dosť intentzívne. Dúfam že to tak zostane.
@damia22 ja podľa MS 6+5 tt, ale mala som neskôr ovulku tak som predpokladám 5+0. Zatiaľ celkom dobre, len poobede som strašne unavená. Ty ako? 🙂
@melaniiiiia ja som úplne to isté 🙂 pravdepodobne 5+2. Ja zatiaľ tiež len od poobedia únava a prsia bolia inak našťastie nič. Pobolievalo ma v podbrušku intenzívne ale posledné 3 dni len tak veľmi striedmo. Inak mám príliv optimistickej energie a som kľudná 😁 čo je veeeeľmi pofidérne na moju osobu
Ahojte babulky ja som na začiatku tehu , ale mám aj 6cm cystu ktorá ma boli stále , máte skúsenosti ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@damia22 ahoj 🙂 neviem v kolkom som, na kontrolu mám v pláne ísť až budúci týždeň. Ale dosť sa bojím, pretože už 2x to neprebehlo dobre.
Ty ako? V koľkom tt si ? 🙂