Ahojte žienky, je možné že by som cítila vnútri jemné pohyby? Som 11+4tt a čakám druhé bábätko. Ďakujem
@klaudiadia99 určite ešte nie, veď je to ešte mini človiečik, to skôr cítiš peristatiku čriev
@klaudiadia99 to je velmi priskoro
Ja som v 12tt zacítila 2x. Akoby jemnučké bublinky,no nebola som si istá (zistila som až odstupom času, že to bolo naozaj ono). A v 18tt začali pohyby rovnako, takými bublinkami. V 19tt už boli poriadne kopance.
To je priskoro podľa mna ja čakám druhé babatinko a pohyby som začala cítiť v 16tt aj to len take ozaj že trosku som zacitila ale už potom zo dna na deň sa to stupňovalo a teraz veru už aj zle spíme v noci keď má kopka nemá problém o pol 4 ráno 😍hovorí sa, že pri druhom to je cítiť skôr
Bábätko ma 5cm+ cca … nemá tolko sily aby si cítila … to boli skôr čreva … tiež som pred pr dňami vyskočila že citim pohyby a veru neboli to pohyby 🤣 nato
Mám priskoro a bol to len vzduch v črevách
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@klaudiadia99 myslím ze 11 tt je veľmi skoro. Bud to co ste cítila neboli pohyby, alebo nieste v 11 tt😄