Pohlavný styk v 10. týždni tehotenstva

natalkinmarek
16. sep 2020

Ahojte . Chcem sa opýtať . Som prvý krát tehotná a som v 10tt dr.nam zakázala mat pohlavný styk zatiaľ len na terazs dôvodu (že som začala krvácať ale nezistili príčinu len mám modrinu v maternici ktorá sa hojí ) ani nás to moc neláka . Keďže manžel chodí na dlhšie do roboty . Chcem sa len opýtať že či má môže (slušnejšie povedané ) poštekliť rukou Ďakujem

renatka1985
16. sep 2020

@natalkinmarek mas hematom, ja by som to nedrazdila. Uprednostnila by som kludovy rezim. Hadam tolko vydrzite.

veronikaszabova
16. sep 2020

@natalkinmarek nevadi sex, ale orgazmus (stahy maternice). Dokial lekar nepovie inak, vyhnite sa aj "stekleniu"

zuzap33
16. sep 2020

@natalkinmarek ziadne steklenie nicim a nikym. Uplne kludovy rezim. Bud rada, ze nelezis v nemocnici

natalkinmarek
autor
16. sep 2020

Ďakujem za info . ležala som 3dni ale sa len informujem . Zatiaľ povedala že len do ďalšej kontroly a uvidí sa nasadila mi progestenalle ktoré si vkladám do posvy . Pre bábätko vydržíme to je prednejšie

natalkinmarek
autor
16. sep 2020

Je Id toho len cca mesiac čo sa to stalo , a keďže je manžel dlhšie v robote a keď príde nemáme to za potrebu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre