Niekto keď má nevoľnosti od začiatku tehotenstva- to sa vraví že dievčatko. A keď prídu nevoľnosti až po treťom mesiaci vraj to bude chlapček ..je to pravda či len mýtus ?ako to bolo u vás ?
Ja som nemala v prvom tehotenstve nevoľnosti vôbec, pri druhom som mala a obaja sú chlapci ✌️
Keď som čakala chlapca, cítila som sa veľmi dobre..keď som čakala dievčatko, mala som veľmi silné nevoľnosti prvé týždne..
Je to mytus pri prvom tehotenstve mi bolo fajn ,chute na sladke stale bol to chlapec.Druhe tehotenstvo mi bolo zle cely cas mala som mensie brusko a chute same meso a bol to znova chlapec .
Mýtus.
Ja som 🤮 aj pri prvom - dievca aj teraz pri druhom a je chlapec 🙈 za mna je to mytus
U mňa by to dajme tomu aj pravda mohla byť, lebo mám chlapca a zle mi začalo byť až po 3. mesiaci v noci. Ale napríklad sestra vracala od 6. týždňa pri oboch deťoch a má chlapca aj dievča. Je to mýtus no.
Pri chlapcovi žiadne nevoľnosti a pri dievčatku neskutočnú únavu v prvom trimestri... Čiže mýtus
Pri prvom okrem únavy mi nebolo absolútne nic. Pri druhom mi bývalo hrozne a mala som celodenné nevoľnosti až do 17tt - obaja sú chlapci.
ja si myslim ze to moze byt aj pravda, este 30-rokov dozadu to doktor bežne nehovoril ani nechcel aspon ten moj, a tak sa vselijako hadalo a toto je vypozorovane tak ako ze gulate bruško bude dievka a spicate chlapec ze sa chlapec vecsinou prenasa, ze pri dievcatku mamina opeknieva atd....
Blbost. Pri prvom synovi som vracala iba prve 3 mesiace. Az tak, ze ma museli hospitalizovat. Pri druhom synovi som nevracala vobec, ani mi nebolo zle. Ale prvych 5 mesiacov som bola strasne, strasne unavena
@agajka22 ja to poznam, ze pri chlapcovi opeknieva. Pri dievcatku oskaredieva, lebo jej dievcatko berie krasu 😆 (samozrejme je to podla mna hlupost)
Bludy obludy 😂 Na take hluposti a taraniny sa nespoliehaj vobec.
Je to individuálne ale u mňa to platilo pri chalanoch mi nebolo vôbec zle a u báb mi bolo zle do 4 mesiaca
mytus, mam tri baby a zle mi nebolo ani pri jednej
Mne bolo najhorsie v prvom tehotenstve, narodilo sa nam dievcatko. Kazdym dalsim tehotenstvom (3 synovia) boli nevolnosti miernejsie a odisli skor. Ale myslim si, ze to bolo skor tym, ze som mala stale menej casu mysliet na to, ako mi je zle😅
mne nebolo v tehu vobec nic, ako keby som ani tehotna nebola, doslova ziadne priznaky... okrem postupneho rastu bruska a prs 😉 Dokonca som mala aj lepsie vlasy a pokozka sa mi krasne zlepsila, mavala som dost aknoznu pokozku na tvari a aj pred MS mavam vzdy vyhadzanu tvar... Pocas tehu som mala tvar hladku bez vyrazok a aj ked dr podla ultrazvuku povedal, ze to bude dievcatko, ja som stale myslela, ze bude chlapcek. A je dievcatko 😍
u mňa mýtus...
syn - obrovské nevolnosti
dcéry - ani som si nevšimla že som tehotná, žiadne nevolnosti
To som nepocula. Mne bolo zle vzdy od zaciatku a mam Ch/D/ch
Kto už môže veriť takýmto mýtom??🤔🙄
To by som bola rada pri prvom chalanovi mi bolo zle 4 a 5 mesiac a teraz od zaciatku som.zvedava :D
Ja som sa raz dočítala že keď žene prestanú rásť alebo sa spomalí rast chĺpkov na nohách tak čaká dievčatko. A u mňa to tak naozaj bolo, len škoda že po pôrode sa ten rast vrátil do normálu 😂😂
🤦♀️
Prevracala som obe tehotenstva,od uplneho zaciatku a dene niekolkokrat. A mam aj aj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
uplny mytus