Ahojteee dnes som bola na prvotrimestralnom skríningu v Martine u Dr.Grochala a nevedel ešte určiť pohlavie bábätka že je to tak 50/50. Ja som však veľmi zvedava a chcela by som sa opýtať ak “to” malo vaše babatko v rovnakom smere aké to bolo nakoniec pohlavie?🙂) alebo čo tipujete u mna?😃
Prvá foto je porovnanie pohlaví čo som našla na internete
Druha je nase babatko
Dakujeem
ale Dr. Grochal je v tomto absolútna špička, on väčšinou hneď v 12tt vie, takže keď si on netrúfol ešte povedať, tak si musíš ozaj počkať :D
@stellarstar ďakujem za názor 🙂
Ja sa necudujem dr.,ze sa nevyjadril,zial nie je to jasne a vsetko ostatne su len dohady,treba vydrzat
@liana1234
Ahoj,
Ja v 12 týždni som dostala takúto fotku,ktorú som poslala na earlyglimpse.com. Oni to vypočítajú podľa neviem akého uhla 😀,mala som výsledok do dvoch hodín,poslali mi naspäť,že 95 % chlapec a tak aj je 🙂
Aj pri dcérke mi to vyšlo pred 2 rokmi 🙂
@3nikus30 u teba pekne vidieť ze je to chlapček ale u nej nie je pindík a to čo tam trčí je noha
@stellarstar ale napríklad pri dcérke som mala tiež veľmi podobné,len iný uhoľ. Dr vtedy v 12 povedal,že chlapec,ale bolo to dievčatko
Nejde prečítať odpovede
Ahoj uf keď pán lekár nevedel povedať tak neviem či ti niekto odpovie ...už len počkať za ďalším sonom 😊
pozri bud rada ze ti nepovedal, ja som sa tesila na chalana, lekar mi povedal hned ze to bude chlapec, podla neviem coho... a nakoniec na velkom sone iny lekar v cca24tt povedal, ze ani on si netrufne povedat, kedze bolo babo otocene uplne inak. A nakoniec to bolo dievca. CIze poskaj si s radostou aj neviem cim :D akekolvek dohady v 12tt ber s rezervou ak ti lekar ako je ten tvoj povedal, ze nevie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@liana1234 dievča