Pohlavie bábätka podľa chutí a nevoľnosti

10. mar 2022

ahojte, viem ze je to malo pravdepodobne a su to len take povery ze ked vam je viac zle cakate dievcatko, alebo ked jete mäso bude to chlapcek, vyrazky na tvari bude to dievcatko ...atd atd
vyslo vam to podla tychto "priznakov" niektorej?

jaskolka
10. mar 2022

Nezmysel. Mam syna a teraz som v 7 mesiaci s dcérou, a vôbec nič z tých príznakov "nesedí". Sú to len povery, podobne ako že podľa tvaru brucha sa dá to určiť a podobne hlúposti.

galioska
10. mar 2022

mne veru vsetko sedelo asi nahoda😅🙏🏼

diamond007
10. mar 2022

Nie. Nebolo mi zle, nemala som ani vyrážky práve naopak, pleť som mala super v tehotenstve.

petamich
10. mar 2022

nie nevyslo 🙂 vyrazky na tvari som mala cely prvy trimester, v puberte som take nemala, maso som nemohla ani citit a musela som si davat proteinovy koktejl, aby som nejake bielkoviny do seba dostala a zle mi bolo jak svina od rana do vecera a mam chlapca, takze nie, mne to nesedelo

deti95060810
10. mar 2022

mne tak troška áno...
pri synovi som mala veľké nevolnosti a obrovské brucho
pri dcérach som bola bez nevolností - ale že úplne a malililinké brušká... susedia si ani nevšimli že som bola tehotná...
tak isto to mala aj moja mama - možno u nás genetika

selena_luna
10. mar 2022

😂 v prvom trimestri som sa sla ubit za slanymi cipsami a v druhom za cokoladou ... chute sa menia podla toho co telu chyba 😂 dieta pohlavie nezmenilo zmenou chuti 🤭 btw muz mi neveril ze cakame dievca lebo ze dievcata beru krasu a ja uplne ziarim v tehotenstve. Takze nic neplati 🤗

miskamicha
10. mar 2022

Nebolo mi velmi zle..ale mala som vyrazky a jedla som vela vela sladkeho a mam dceru

andrejka1974
10. mar 2022

Mne to sedelo keď som čakala dievčatá mi bolo veľmi zle a pri chalanoch vôbec

cyberk
10. mar 2022

mne sadlo to, ze som jedla vela sladkeho a mala som dost nevolnosti...a bolo to fakt dievcatko... ale vyrazky som nemala vobec.

autor
10. mar 2022

ako vidim tak u kazdej to je uplne ale uplne inak..no co ...musíme pockat 😅

danyelia
10. mar 2022

Ahoj, tak mne pri druhom tehotenstve strašne začala chutiť paradajkova polievka, až tak, že by som ju jedla aj každý deň, inak bežne mi nejako extra nechutila...Potom som narazila na článok, kde sa písalo, že pri chuti na paradajkovú polievku žena čaká chlapčeka a...vyšlo to.

soldi
10. mar 2022

Bola som tehotna 4 krat a vzdy tie tehotenstva boli uplne rovnake - mam chlapcov a dievca.
Ale kamoska ma naucila trik ako to spoznat podla tvaru bruska (medzi 12-14tt, nie neskor), tak som tipovala babam v terminovkach podla jej navodu a trafila som sa takmer pri kazdej. Cca 90% uspesnost 🙂

tosomja
10. mar 2022

Ja neviem ake povery platia na ktore pohlavie...
Prve tehotenstvo - ziadna nevolnost, ziadne chute, normalne okruhle brucho, nepalila zaha, proste nic...ale vlasy a plet katastrofa.
Druhe tehotenstvo - od zaciatku veeelmi zle, nizky tlak, chut na pomarance, nemohla som citit kavu a maso, palila ma zaha. Ale bola som taka pekna, citila som sa viac sexi ako netehotna. Mala som krasne vlasy, plet. ...chlapec
Tretie tehotenstvo - velmi zle, odpadavala som, nechutenstvo, zaha, chut na stiplave, slane, jedla som paradajky na kila..., nemohla som zase kavu ani maso. A tiez som sa citila pekna, pekne zdrave vlasy, ziadna vyrazka...dievca.

maminkadeticiek
10. mar 2022

Blbost.Uplne totalna blbost.

simonkazga
10. mar 2022

Prvé tehotenstvo - káva, brokolica, tuniak a strasne vela sladkosti - dievca
Druhe tehotenstvo - spenat, kysle uhorky a strasne vela chipsov - dievca
Tretie tehu - zavinace, kysle uhorky a strasne vela sladkosti - chlapec

rebellefleur
11. mar 2022

Ver mi, že je to blbosť, ak to niekomu vyjde, je to zhoda náhod. U mňa, 2tehotenstva:
1. Tehotenstvo - zle mi nebolo vôbec, išla som sa zabiť za všetkým pikantný, slanym a kyslým, priberala som len do brucha, pleť krasna
2. Tehotenstvo - zle mi bolo, Doslova som žrala a pila všetko sladké, priberala som všade, pleť otras

Viacerí sa so mnou pri druhom tehotenstve vsadili, že na 1000% to bude dievčatko.
Mam dvoch chlapcov 😂😂😂😂

ewelin121
11. mar 2022

Pri prvej ki nebolo nič a vyzerala som fit a dobre 😂 všetci tipovali chlapca a bolo dievča teraz vyzerám ako pubertiacka vyhadzana a chlapec 👍🙈

mirka3169
11. mar 2022

@soldi tak to by si mohla aj mne 🤣🤣

fok
11. mar 2022

Nie 😂

andrejocka36
11. mar 2022

@soldi prezraď ten trik ako to spoznať podľa tvaru bruška.

rybickadory
14. mar 2022

@soldi aj ja by som ten trik rada spoznala 😊

soldi
14. mar 2022

@mirka3169
@andrejocka36
@rybickadory sorry, baby, sklamem vas, to bolo 4 roky dozadu, uz si to nepamatam

babetko2022
15. apr 2022

@danyelia ja som toto mala pri dcérke, každý deň paradajkovú polievku v lete z mojich paradajok 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre