Dievčatá mala ste niektorá podľa ultrazvuku iný tt ako podľa poslednej ms ? Mne ukazuje podľa ultrazvuku 5tt+5 a podľa poslednej ms 6tt+2
Je to ok ?
2tyzdne +- su ok
@colsami bol na sone gestacny vacok a žĺtok
Dr hovorila že to čo sa bliska je srdiečko
Ale jasné že som to ja nevidela 😏
Tak snáď bude všetko v poriadku
@biglovemom dúfam a verím
Ďakujem ✊
Je to normálne..rozdiel zvykne byť do 2týždňov…ja mám rozdiel 2 dni a dr. bola celkom prekvapená, že väčšinou to je oveľa viac😄😄😄
@ivkav5 v ktorom tt si ?
Aktuálne končím 16tt 🙂
Nedufaj je to tak😅
Mozno ti vo vyssom stadiu povedia hlavicka je o tyzden mensia vacsia alebo brusko,to je uplne ok
@biglovemom hej v 30tt mi pri dcére povedali že má väčšiu hlavku a skoro som dostala infarkt 😆
@ivkav5 tak držím palce 🙂 pekne tehotenstvo ☺️
😂
No tyzden bol aj u mna naposledy. Mala pravdu poradkyna a vypocet od styku.. A nie sono,
Uz druhé tehotenstvo. Dcérka bola posunutá o 14 dní, posúvali mi aj termín pôrodu aj sa presne na termín narodila. A teraz je babo o týždeň posunuté, tiež mi už posúvali aj termín. Mam nepravidelný cyklus a neskoro ovulaciu. Veľa zdravia
@tehotna40 ten cyklus mám aj ja . Ja som otehotnela za pomoci clostilbegyt ovitrelle
Ja bez liekov, hormóny a podobne mi narobili ešte väčšie problémy, brala som ich roky, potom som si povedala nech je ako ma, obe deti sa nám podarili bez liekov. Každopádne keď to vyšlo, držím palce a pekne tehotenstvo 🙂
Ja mám 3 dní, som v 10 týždni. Dr. Povedala, že je to ok.☺️
Ja som mala pri dcére rozdiel 15dni, posunutá ovulácia. Podla ms vypočítaný termín pôrodu 10.11. a podľa utz 25.11. Nakoniec sa narodila 15.11.
Ja som to tiež mala posunuté a teraz dokonca som podľa sona ďalej ako podľa ms :D ... najskôr na kontrole podľa ms 7+5tt mi lekár povedal, že som 7+1tt .. a predvčerom podľa ms 12+5tt mi povedal 13+0 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Rozdiel par dni je uplne ok, este sa to bude par krat menit.