Myslite ze ma babo ešte šancu ked je o dva týždne menšie? Podľa ms vychadza týždeň 8+3tt doktor povedal že babetko ale zodpoveda 6+3tt zatiaľ bez akcie srdiečka 😟 to 6+3 tt by vychadzalo podľa styku ked sa to oplodnilo to by som vedela aj presne lebo sme boli spolu len jeden vikend v mesiaci ostala som tehotna hned ako som odstavila dvojročnu dcérku predtým som mala aj ms kadejak po 20 dnoch po 28 ,31 ..pred ms som mavala aj niekoľkodňové špinenia asi tym kojenim to bolo ..a po kojeni ako by sa mi všetko zrazu rozbehlo prekonali sme aj dvojdňové teploty s malou ked som bola cca v 5 týždni chodim aj zubarovi teraz casto lebo si davam dokopy zuby a trhala mi aj korene z dvoch zubov pichla mi inekciu ale pytala som sa a ze to nema vplyv na plod neviem ci mu niečo neublížilo pri prvej dcerke som nebola chora ani raz .. gynekologovi idem budúci štvrtok čo by zodpovedalo 9+5tt podľa ms ak teda rastie bojim sa už všetkého chcem malinke veľmi ale bojim sa aj toho aby sa mi niečo nestalo ak nie
@arexka pokiaľ vieš že naozaj to zodpovedá 6+3 treba to povedať dr. Ja mám tiež dlhyy a nepravidelný cyklus. Presne som vedela kedy sme splodili a sedí to aj podľa prvého utzv, rozdiel je 10 dní. Doktorka sa od začiatku riadi dátumom ktorý som jej povedala ja. Uvidíš bude to ok držím palce
celé tehotenstvo som podľa lekárov mala dva týždne pozadu, nakoniec sa narodil 35tt a pár dní a mal 3230 gramov
Ja som tiez presne vedela kedy sme splodili a tyzdne mi posuvali hore dole az do 15tt a nikto sa nad tym nepozastavoval.
Nenervuj sa.
Tak to dopadlo zle dnes rano som začala trocha spinit aj krv načakala som sa u gynekologa 3 hodiny babetko sa dalej nevivija skôr sa nejak zmenšilo takze zajtra rano ma vyčistí už chcem mat po všetkom aby ma nič nebolelo 😞 najviac ma boli srdce ale zrejme to tak ma byt ked to tak boh rozhodol
@arexka zazila som to 2,5roky dozadu
Spinila som, nasadili duphaston. Zabralo..rwsp som si to mysela
No na sone uz len ze nieje ziadna odozva srdca
.missed aborted
A nehovorim o tom ze sa to udialo v Polsku kde su s potratmi natom ako su.
Nechali ma behat s mrtvym plodom v sebe este asi dalsie 4 tyzdne..lebo cakali kym sklesle hodnota hcg..
Uz mi bolo riadne zle a bolo to pre man uz nebezpecne..
Ale teraz mame uz dalsieho 2 rocneho nezbednika.
V tom case mi velmi pomohol starsi syn..daval mi vela sil a energie..
Tak vela sil a a zdravia aj tebe zelam
@jaroslavo veď práve keď viem ze je to mrtve vo mne videla som to na sone to už sa isto nebude vyvijat mala gulka to není dieta v 9 tt bohvie čo mu ublížilo dohadov mame par ale už je to ako to je doktor vie čo robi raz som už kyretaž mala neprišiel mi to nejaky horor ani ma potom nič nebolelo som mala potom len par dnove špinenie sa mi zda tak sa toho držim ze dnes to bude tiez tak aj ked bohvie v akom stave sa preberem mam strach tak ci tak ale neujdem tomu toľko bolesti si človek prejde v živote 😞 ale kyretaž mi príde lepšia ako čakať čo bude ci doma nezačne zo mna valit krv a nebudem mat nejake velke bolesti proste ja pri malej musim fungovat muž si tiez nemoze brat stále voľná keby sa to čistí ja neviem ako dlho takto to budem mat za sebou za jeden deň a môže sa aspom telo davat do kopy a nie vyčkavat na samovolny potrat ktory by bohvieako dopadol som tu čítala ze sa žena ani nemusí cela vyčistiť a potom tak ci tak musia spravit aj kyretaž ...mne dáva tiež silu dcérka dvojročná aj ked mi je smutno ma rozveseli smeje sa keby som sama len depkujem zavreta doma takto mi ona dava energiu a utechu ze aspom ju mam 😞
@arexka
Aj moj statsi mal vtedy necele 2 roky..a tiez som uz mala jeden kyret predtym
Ako pises, nema zmysel cakat.. toto nieje sponntanny potrat,toto je missed aborted a cakat kym sa to telo vyluci samo a ci vobec nema zmysel lebo ohrozujes seba..
Riesit preco sa to stalo nema zmysel... nato neprides.proste dat seba dokopy a ide sa dalej..
Dalsie deti stale mozes mat.
Proste to tak malo byt
Ja som zazivala peklo v tom polsku .vtedy zacala korona. Zatvorili hranice. Nevedeli sme sa domov dostat atd.. nechceli mi spravit kyret..len cakat cakat a max vyvolavacku to mam " porodit "
No cele zle..
Ale teraz nato uz nemyslim
Deti maju 4,5 a 2 roky ,su skveli a co bolo neriesim
Neboj, zotavis sa rychlo, pri detoch to ani inak neide
Ja mam za sebou nedavko operaciu adoru na vajexniku.. az tyzden som si dovolila byt vklude.. hned ako mi vybrali stehy, starsi strasne ochorel..tak somsa smiala ze zena ani po operacii nemoze oddychnut ;)
To len na odlahcenie..
Vela sil a rychle zotavenie
@jaroslavo ďakujem už mam po ležím neboli ma nič su tu aj fajn ženy jedna tu plakala sa dozvedela len rano ze musi na kyretaž ze to babo nezije tak som ju utešovala vravela ako dobre ze som tu ..je to tak chybala aj mne ta ženská podpora .. ešte mi pichnú inekciu na protilatky lebo som 0 negativ muž je b pozitív 70€ som platila anesteziolog+ test na covid + inekcia ale nevadi ked ma ta inekcia pomoct ďalšiemu tehotenstvu ze dopadne úspešne vraveli ze to je pre to aby sa toto neopakovalo stoji to za to ..ta vasa situacia bola hrozna ozaj nechápem prečo poľsku platia take zakony ved to ide žene o život chore nechcela by som tam žiť v takej krajine..dufam ze aj ja sa budem tesit z dvoch deti ako aj vy ďakujem za podporu ♥️♥️♥️🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?