Podľa sona som v 4tt, no podľa MS v 6.

jaja8_9
24. feb 2020

Ahojte, baby ktorá ste to tak mali? Podľa poslednej menštruácie by som mala byt 6+2tt ale bohužiaľ podľa sona som len 4tt, brali krv na hcg a o pár dní mi to bude opakovať, mávala som pravidelný menzes, podľa lekára to nevyzerá dobre

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja8_9
autor
24. feb 2020

@veronika4495 aj keď som mala v podstate pravidelný menzes?

amy4567
24. feb 2020

@jaja8_9 ahoj, ja som tiež asi len 6tt a doktorka stále nevidí plodik a dnes mi povedala že z toho asi nič nebude... Nedala som sa odbiť, chcem počkať, ona ma už chcela poslať domov s tým že bábo nebude, že mám ísť na čistenie.... Ale ja chcem ešte počkať, príznaky nejaké mám.... No a podľa poslednej menštruácie som 8tt, ale to viem že som ešte tehotná nebola, až po nej týždeň som mala ovulaciu, takže skúsim iného doktora.... Skús aj ty

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja8_9
autor
24. feb 2020

@amy4567 dneska mi brali krv na hcg a o pár dní mi to bude opakovať že či to stúpa alebo nie podľa toho sa doktor od pichne co ďalej ale moc šancu tomu nedáva

amy4567
24. feb 2020

@jaja8_9 mne ani krv ani nič, iba som jej povedala že ešte to nechcem dať preč, predsa ani ona nie je neomylna(to som si len pomyslela) , a povedala že no tak ešte týždeň počká, ale to už povedala tak urazene že som si dovolila spochybniť jej tvrdenie... Aj kamošky hovoria že nemusí byť ešte bábo vidno tak skoro, že nech idem radšej k inej dr

jaja8_9
autor
24. feb 2020

@amy4567 chod k inej určite teda a skus ten odber krvi to je asi najpresnejšie podľa mňa, ja uvidím jak dopadnem

beatka25
24. feb 2020

@jaja8_9 a @amy4567 aj ja som na tom podobre, isla som podla MS v 7tt, podla sona to bol 5-6tt, po tyzdni som bola opäť, to podľa gestačného a žltkového vaku vychádzalo na 6+0, ale inak nebolo nic viac vidiet, tak ma poslala pre istotu do nemocnice na sono, tam sa vyjadrili, ze aby som urcite pockala taky tyzden az 10 dni, lebo to moze byt spojene s dlhými cyklami, čo mám a ovuláciou na 20. deň. zajtra idem na kontrolu, mala by som byť 6+5, lebo potom ma doktorka dovolenku, ale bojím sa 😔

jaja8_9
autor
24. feb 2020

@beatka25 vidím ze je nás viac 😣

strapec
24. feb 2020

@jaja8_9 tiež som to mala také kadejaké na začiatku, treba počkať a veriť, držím palce 🙂

jaja8_9
autor
26. feb 2020

@strapec ďakujem 🙂

beatka25
26. feb 2020

@jaja8_9 tak ja mam od vcera potvrdenu anembryomolu...

zuzuliatko18
26. feb 2020

Nase babatko je podla sona tiez asi cca o 10 dni mensie, nez podla poslednej MS a pekne nam rastie. Nestresuj sa, absolvuj vysetrenia ako lekar kazal, prip. Skus navstivit ineho lekara, ak ti to psychicky pomoze. Drzim palce.

jaja8_9
autor
26. feb 2020

@beatka25 tak to mi je strašne ľúto 😣 aj sa to nejak prejavovalo ci to doktor videl až na Sone?

jaja8_9
autor
26. feb 2020

@zuzuliatko18 idem na opakované sono a odber krvi tak uvidíme co ďalej

majoranka24
26. feb 2020

@jaja8_9 Neviem, ci ti to pisat...😕 Ja som to pred rokom mala presne takto isto, ze podla MS 6.tyzden a podla sona 4+4 a embryjko sa uz nevyvijalo.😔 Mala som zamlcany potrat. Ale u teba to tak nemusi byt. Drzim palce.

jaja8_9
autor
26. feb 2020

@majoranka24 to ma mrzí 😣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre