Podľa menzesu som v 7. týždni, ale podľa lekára som v 5. týždni

30. máj 2023

Ahojte idem si po radu. Podľa kalkulačky by som mala byt 7tt a podľa lekara som 5tt a bol mi vidieť len gestacny vak 21mm bez zltkoveho vaku a plodu. Kontrola o dva týždne. Myslite že sa mozem uspokojiť a plodík sa vyvinie? Máte niektorá skúsenosti? Ďakujem krásne 😢❤️

diaalex
30. máj 2023

Mohla si mať posunutú ovuláciu, ale napr kamarátka takto potratila, tiež tam nemala nič 🙁

autor
30. máj 2023

@diaalex no je to buď alebo :( dva týždne čakať je nehorázne dlhá doba pre mňa 😢

divokykonik
30. máj 2023

Ja som to tak mala. Išla som ku gynekologičke podľa kalendára 8+6 a reálne som bola 6+7. Mala som ovuláciu totálne neskoro. Všetko dopadlo dobre, malý je tu, živý, zdravý.

autor
30. máj 2023

@divokykonik jooooj gratulujem ❤️❤️

barus26
30. máj 2023

tiež som to tak mala. Ale teda ja som hneď od začiatku vedela, že som mala posunutú ovulaciu.

autor
30. máj 2023

@barus26 tak aspoň niesom jediná ❤️ lekár mi povedal že sa uvidí za dva týždne. Ovulaciu nemám vôbec odsledovanu

vanilkovazmrzka
30. máj 2023

Hlavne sa snaz byt pokojna, uzivaj si pekne slnecne dni, a nestresuj. Vsetko bude tak, ako ma byt 🙂

autor
30. máj 2023

@vanilkovazmrzka ďakujem moc ❤️

thoughtfulweirdo
30. máj 2023

Mala som to rovnako, o 2 týždne menší plod než podľa menzesu mal byť. Všetko dobre dopadlo, tehotenstvo prebiehalo normálne, takže za tým asi bola tá posunutá ovulácia 🙂 držím palce, aby to tak bolo aj u teba.

bupi27
30. máj 2023

Ahoj, mala som to presne ako ty...objednala ma potom o 2 týždne a keď som bola, podľa nej, v 7 tt, srdiečko už bilo ☺️ nestresuj sa zbytočne

autor
30. máj 2023

@thoughtfulweirdo ďakujem krásne som kludnejsia aspoň 🥰❤️

autor
30. máj 2023

@bupi27 ďakujem krásne ❤️❤️❤️

tinka_1807
30. máj 2023

Aj keď si nesledujes ovuláciu skús sa zamyslieť, či nevieš kedy si mala ovulacny hlien, alebo najväčšiu chuť na sex - počas ovulácie máš väčšinou hormóny poriadne vygradovane a podľa toho skus zistiť, kedy to mohlo byť. 🙂 Ak si znacis kedy ste boli spolu s partnerom, tak pozri si a skús vyrátat aj podľa toho. Ale teda drizm palce, veľa žien to má posunuté 🙂

monika259200
30. máj 2023

@diaalex aj ja tak v lete

natali_hamzova
31. máj 2023

Kľudne si mohla mat posunutu ovu🥰 Ja som tak mala v prvom tehu a aj teraz 🥰

veva24
31. máj 2023

tiež som to tak mala a teraz som 26tt, mala som posunutú ovu

rebrambora
31. máj 2023

Mne to posuvali hore - dole tak do 13. tyzdna.

pietrula
16. júl 2023

Ako ti to dopadlo?

autor
16. júl 2023

@pietrula už som v 13 týždni rastieme krásne všetko v poriadku ❤️❤️❤️

autor
16. júl 2023

@pietrula už som v 13tyzdni všetko v poriadku zatiaľ krásne rastieme ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre