Podľa jedného lekára som v 7. týždni a podľa druhého v 9. týždni

hurbanka123
23. máj 2022

Dobrý den ..
Prosim Vas som v prvom trimestri , jeden lekar povedal ze by som mala byt 7 tt druha lekarka v 9tt podla poslednej menstruacie ktora bolo 24.3.2022 . Vzhladom k nepravidelnej menstracii aj ovulacii nevieme presne zatial určit pretoze plodovy terčik ma cca 3mm a srdiecko je sice vidiet ale slabšie.Mali ste to niektora?
Kontrolu mam znovu o tyzden a uvidi sa. Dakujem .Pekny den.

lucia7933
23. máj 2022

mne v 9tt tiez povedali ze je babo o 1-2tyzdne mensie a zial bol to zamlčaný potrat..

hurbanka123
autor
23. máj 2022

@lucia7933 mali ste akciu srdiecka? u mna srdiecko je vidiet , len slabšie lekarka povedela ze som otehotnela neskoršie.

lucia7933
23. máj 2022

@hurbanka123 potvrdenu akciu usg som nikdy nemala...lebo az v tom 9tt bolo prve vysetrenie, ale vam prajem vela stastia nech to neni vas pripad❤

hurbanka123
autor
23. máj 2022

@lucia7933 ďakujem 🙏🏻

kika109
23. máj 2022

@hurbanka123 ahoj, ja som mala presne takisto poslednu menstruaciu 24.3. Minuleho tyzdna som bola pri dr podla poslednej mensttuacie to mal byt 8tt, ale podla usg som 6tt.. neviem co to znamena nebolo ani vidno srdiecko zajtra mam ist na kontrolny usg. Takze viem jak sa asi citis.. treba len cakat a verit ze bude vsetko dobre 😕

hurbanka123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hurbanka123
autor
24. máj 2022

@kika109 Ahoj , u mna srdiecko zaznamenala aj plodík ale menši nato v ktorom tyzdni by som mala byt . Ja mam velmi nepravidelnu menstruáciu aj ovu . Tak ma to tak zaskočilo či je všetko v poriadku . Lekarka povedala ze pravdepodobne je to posunute neskor som tehu. No aj tak ma to znepokojilo . Držim palce nech ti všetko dobre dopadne a kludne napíš . 🙏🏻

kika109
24. máj 2022

@hurbanka123 u mna srdiecko stale nebolo 😞 som pripravena na najhorsie..

hurbanka123
autor
24. máj 2022

@kika109 musíme veriť a mysliet pozitivne 🙏🏻

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre