Prosím pomôžete mi som tu nová , mám problém mesiac som nedostala ms a zrazu po mesiaci mám hnedé špinenie 2 dni boli slabé a teraz je to silnejšie a na toaletnom papieri som mala kúsok krvi , prosím pomôžte mi baby .
@dominika88722 Ako konkrétne ti máme pomôcť?
Urob sj test a odfot a daj ho sem do komentu
@dominika88722
Nedostala si mesiac menštruáciu, neznamená, že si tehotná.
Takže neviem s čím pomôcť.
@lucinka1988 Ja som mala do teraz vždy pravidelnú ms , bojím sa že čo sa deje už som si všimla že sa mi nazdvihuje bruško že chodím viac na záchod točí sa mi hlava som unavená viac ako obvykle už niekoľko týždňov ale toto špinenie mám 3 dni v tomto mesiaci od piatku a minulý mesiac som nemala ms to viete a predtim vo februári som mala skôr ms a na posledy pak o 2 dni som mala v moči krv a neviem čo sa to somnou deje tak potrebujem pomoc . Prepáčte keď tu nájdete chyby ale som v strese a bojím sa že čo sa deje.
A test? Aby teda si vedela, či nie si tehotná
Vylucit tehotenstvo moze a nemusi test, skus cinknut lekarovi, idealne by mmozno bolo podstupit odbery (ak sa vyluci tehotenstvo), aby sa podchytil problem cim skor. Najskor treba vylucit tehotenstvo, zistit aktualny stav, aby sa predislo komplikaciam...
Ahoj
Ako písali baby,pričiň môže byť viac.
Napríklad: tehotenstvo, cysta, zápal, nepravidelný cyklus, rôzne hormonálne zmeny....
Pravdepodobne máš len oneskorenú menštruáciu.
Ja by som šla zajtra kúpiť tehotenský (už sa mi to stalo).
@sapa20 promin že sa tak opýtam kedže sa ty to stalo tak si bola tehotná?
@dominika88722 nie, mala som veľké stresy tak mi nedošla 🤷♀️ a raz som moc zhurta schudla
@sapa20 tieto obi dve príčiny mi nehrozia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dominika88722 moze to byt oneskorená ms a nepravidelnosti v cykle s tým spojené, môže to byt možné tehotenstvo a začínajúci potrat alebo aj zdravé tehotenstvo, ktoré sprevádza spinenie. Tých možnosti je veľa a nikto z nás ti neporadí, čo z toho sa týka práve teba.