Dobrý deň som inseminacii a včera som si robila test a boli tam dve čiarky viditeľné robilasomsiaj dnes ale tam už druhá čiarka bola slabšia tak som alebo nie som tehotná za skorú odpoveď Vám Ďakujem
Jednoducho musia byť dve čiarky áno no len ja som len týždeň bude po inseminacii
@ivusinecka026 Týždeň po inseminacii môžeš mať 2 čiarky ešte kvôli Pregnylu čo ti pravdepodobne pichli pred ovulciou - aby 100%prebehla. Kvôli tomu treba sledovať ci slabne alebo silnie čiarka. Ak slabla to pravdepodobne bol ešte ten Pregnyl. To ale neznamená že nie si tehotná len je ešte skoro na zistenie.
Teraz sú tie testy už citlivejšie, ak máte pochybnosti, urobte si keď bude meškať menzes a čas tiež určite ukáže.
@ivusinecka026 treba pockat na krv, jednoznacnu odpoved ti tu nikto neda. A po krvi treba pockat dalsie 2 tyzdne na sono ci je vsetko v poriadku. Drzim palce 😊
@evaachesa Ďakujem som sklamaná lebo nemusí to vyjst ale nevadí vo stredu mi pichli injekciu a vo štvrtok do mňa vkladali dobre spermie Ďakujem za odpovede
@ivusinecka026 testik je pekny pozitivny tak treba vydrzat do krvi ;)
@evaachesa Ďakujem
@ivusinecka026
Po pregnyle sa ma testovat az po minimalne 10tich dnoch, nakolko dovtedy sa na teste ukazuje pichnuty pregnyl
@ivusinecka026 súhlasím s dievčtami. Ak ti pichli pregnyl tak to je HCG - tehotenský hormón. Niekomu vyprchá za 5 dní miekomu sa aj po 12tich dňoch ešte môže ukázať na teste. Ak si zvedavá a nevydržíš tak rob test každý deň (tú istú značku) a sleduj či čiarka silnie alebo slabne. Ak slabne tak vyprcháva pregnyl a ak sipnie je to začínajúce tehu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Aj slabšia čiarka potvrdzuje tehotenstvo