Plod v 6. týždni

19. apr 2022

Ženy poraďte mi prosím . Koniec 5 začiatok 6tt. Viem že tam nie je ešte srdiečko ale je to aspoň dobre uchytené ? Lekár mi nič nepovedal len že kontrola za mesiac . Moc ďakujem

zuzana9393
19. apr 2022

Ked ti nevedel povedat lekar, tazko bude vediet niekto povedat tu. Len vydrz, isto to bude vsetko v poriadku. Drzim palce 👍✊

petamich
19. apr 2022

co znamena dobre uchytene? je to v maternici, co znamena, ze je to uhniezdene dobre a ci to bude prosperujuce tehotenstvo, to ti zial v tejto chvili nik nepovie 🤷‍♀️ nie je dovod na obavy, myslim, ze keby bol, lekar ti nieco isto povie, drzim paste 🤞🏻🍀

autor
19. apr 2022

@petamich myslela som v maternicu . Ale ty si skúsenejšia tehuľka čo je prosím toto ? Prázdny vak ? GestacNy vak zltkovy ?

petra_bororo
19. apr 2022

Je to v maternici a je to gestacny vak a zarodocny tercik...o cca necely tyzden bude uz plod a akcia srdiecka...nestresuj sa, drzim palce aby bolo vsetko ok 😘

autor
19. apr 2022

@petra_bororo ďakujem moja krásna veľmi pekne . Veľmi som sa bála že čo sa deje . Prišla som asi veľmi skoro k doktorovi , a ďalej má objednal až presne o mesiac . Ešte raz moc ďakujem si zlata 🌹

petamich
19. apr 2022

presne ako pise Peta nado mnou, myslim, ze vsetko je ako ma byt ❤️

petra_bororo
20. apr 2022

nie je zac...je to tam, kde to ma byt - v maternici 🙂. A ako sa to bude vyvijat, to uz sa uvidi...je to zaciatok a 5-6 tyzdne tehotenstva vyzera presne takto 🙂. Setri sa, mysli pozitivne a o mesiac uvidis omnoho viac. Drzim palce 😊

Kedy bola posledna Ms?
Bola si sice skoro u Dr., ale pre taku psychicku pohodu je fajn vediet aspon ze je to tam 🙂 U nas vacsinou v 8 tyzdni je prvy ultrazvuk, ked uz je akcia srdca pritomna 🙂

modraslamka
20. apr 2022

iba si prisla velmi skoro, vsetko bude v poriadku, neboj sa ☺️

autor
20. apr 2022

@petra_bororo vieš čo posledná bola 8.3. A okrem Togo som mala strašne problémy s cyklami mávala som 40 dňové aj viac a musela som veľakrát ísť na vyvolávačku aby mi vôbec došli … ženy ja vám strašne ďakujem neviem či to je tými hormónmi alw až mi je do placu aké ste zlate a mile . Bude to hrozné čakať ten mesiac ale nejak to budem musieť vydržať . Ešte raz moc ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre