Plod nezodpovedá týždňu podľa MS

24. júl 2024

Ahojte. Dnes som bola na ultrazvuku, podľa MS by som mala byť 7+3tt, avšak dnes sme videli plod no bez srdiečka, a zodpovedal 6+1tt. Doktorka povedala, že tomu dáme ešte týždeň, ak neuvidí o týždeň srdiečko budem musieť podstúpiť kyretaz. 😔 Mali ste to prosím niektorá podobne, a všetko dobre dopadlo? Ďakujem 🙏🏻🙏🏻

jankafark
24. júl 2024

Ja som mala a všetko dopadlo dobre .. bolo to tým že som mala posunutú ovulaciu .. mala som to v oboch tehotenstva ho

sejbipi
24. júl 2024

Rovnako som mala posunutú ovuláciu pri oboch tehotenstvách. Všetko bude v poriadku, uvidíš ☺️

autor
24. júl 2024

@jankafark
@sejbipi
A tiež ste nevideli najskôr akciu srdiečka?

cookie29
24. júl 2024

toto je obdobie, ked sa veci zo dna na den mozu zmenit. A sanca je pol na pol. Ja viem, ze hladas utechu, ale hned keby Ti 100 zien napisalo, ze u nich to dopadlo dobre, tak to neznamena, ze to tak bude u Teba. Bohuzial, najblizsi tyzden bude o nervy. Drzim palce

jankafark
24. júl 2024

Mne nevidela ani plod .. bol len gestacny vak

xsimonas
24. júl 2024

Nič neboj 🙂 Mala som to isté, mala som byť už v 7. týždni podľa MS, no na monitore nebolo nič vidieť, iba taký maličký náznak. Doktor to skonštatoval tak, že môžem byť na konci 4. týždňa. Prišla som o 2 týždne neskôr a plod už bolo krásne vidno. Niekedy tie tabuľky nesedia, hlavne keď máš dlhý cyklus alebo nepravidelný. Ja som niekedy ani ovuláciu nemala a poslednú ovuláciu som mala až tesne pred menštruáciou. Držím palce, aby ti o týždeň padol kameň zo srdca 🙂

rebekah61
24. júl 2024

Srdiecko bolo vidieť až v 8tt 🙂

sejbipi
24. júl 2024

Rovnako ani mne nevideli plod, len gestačný vak.

barus26
24. júl 2024

tiež som mala v oboch tehu ale mala som odsledovanu aj ovu takže som sa nestresovala, vedela som, že je to tým

jzuzka
25. júl 2024

Ahojte, chcem sa len spytat , po menzese mi vysiel pozitivny jeden tehu test sla som k lekarovi nasiel gestacny vak , ze sa nieco rysuje ale je to skoro povedal, hcg bolo negativne , myslite ze je tam nadej ? Dakujem vopred za odpoved

autor
25. júl 2024

ďakujem za podporu a Vaše skúsenosti žienky. Mňa dnes prestali bolieť prsia, a cítim sa nejak "inak", aj napriek tomu, že som ráno strávila zase nad záchodovou misou. Asi sa radšej pripravíme na to najhoršie ☹

tamtumdo
25. júl 2024

Na akciu srdca bolo ešte skoro..pro prvom som mala 7t+6....nesedelo mi to z menzesom vôbec...tehotenské príznaky som nemala v takom týždni absolútne žiadne...

30katrusa40
25. júl 2024

Za mňa tá volala skoro. Mna pri oboch objednali až keď podľa ms vychádzal 9tt. Vraj kôli posunom aby som nemala stres keby nie je nič vidno.

autor
25. júl 2024

Kiežby ste mali pravdu, ďakujem za pekné slová ❤
Ja som práveže príznaky mala doteraz, a postupne akoby slabli, prsia dnes necítim už vôbec a to som ešte tri dni dozadu nevedela spávať kvôli bolestiam. Aj sa mi zdajú, že sú také ako pred tehu. Stále však v kútiku duše verím, že prídu dobré správy, cyklus mám 30-31d, ovu cca 18d v mesiaci, nemala som ju ale presne potvrdenú. Pred týždňom nebolo ani plod vidno, včera už áno, i keď bol maličký, ja si myslím, že progres tam je, snáď to bude naozaj len celé posunuté 🙏

3petka
25. júl 2024

Ja som to mala tiež. Zrejme som mala posunutú ovulaciu. Už vedľa mna behá 16 mes šidlo.
A krv na hcg ti brali či stúpa tak ako má.

autor
25. júl 2024

@3petka Tak to sa teším s Vami ❤ Nebrali mi, asi preto, že som tam bola poobede, ale ani mi to nenavrhli a mňa to nenapadlo z toho šoku :/

3petka
25. júl 2024

Tak držím palce nech všetko dobre dopadne.

nicoldee
25. júl 2024

Ahoj mala som toto iste podľa ms som mala byt 7tt a u Dr som bola 5+1tt bez srdiečka musela som čakať týždeň a pol (do vcera) prišla som a bábätko je už 7tt zo srdiečkom ❤️ nemôžeš myslieť na najhoršie ja som tam išla uz stym ze ma čaká kyret lebo hento tamto držím palčeky nech je to aj tvoj prípad a daj vedeť ako si dopadla

autor
25. júl 2024

@nicoldee Ach to je krásne, až mi slzičky vyšli ❤ Držím palčeky, aby ste už nemali žiadne stresy a komplikácie.
Trošku sa obávam skôr tej horšej alternatívy, kedže sa mi aj tie príznaky zmierňujú, ale budeme veriť do poslednej chvíle.

nicoldee
25. júl 2024

Verím 🙏🙏 že bude všetko v poriadku a o pár dní nám napíšeš ze je všetko v poriadku

autor
25. júl 2024

@nicoldee Ďakujem, čaká ma to až presne o týždeň o tomto čase (večnoooosť)

cookie29
25. júl 2024

@tamtumdo nemusi byt, ako vsetko zavisi. Mne c.1 malo srdiecko tusim 6+2 ale uznavam, ze je to hranicne.

tamtumdo
25. júl 2024

@cookie29 jasné všetko závisí....ja som neplánovala ísť tak skoro k dr., ale začala som krvácať a mala som pozitívny test....tak som 6+4 bežala k doktorovi...vyzeralo to zle,ešte ani ta akcia srdca nebola.
Objednal má na 7+6 s tým,že.to je pravdepodobne potrat....nakoniec všetko dopadlo dobre...

autor
25. júl 2024

@tamtumdo a týždne vám sedeli podľa MS či bol posun?

tamtumdo
26. júl 2024

Nesedeli vôbec...ani pri jednom dietati

autor
26. júl 2024

@tamtumdo A tých 7+6 keď ste mali srdiečko bolo podľa MS, či podľa UTZ výpočet?

cookie29
26. júl 2024

@tamtumdo ja som bola u Dr z rovnakych dovodov, preto viem. A dlho som mala diagnozu zacinajuci/hroziaci potrat.

autor
26. júl 2024

@cookie29 prosím Vás a tu diagnózu ste mali kvôli tomu, že sa tehotenstvo nejak pomalšie vyvíjalo, či niečo iné? Ďakujem

tamtumdo
26. júl 2024

Výpočet podľa utz,aj na ,,veľkom" utz v 13tt a 20 TT, sedelo,tak ako na prvom utz....čiže, ako som si myslela celý život že ovulujem,tak to nesedi,....mám pco...cyklus nepravidelný...
Možno to srdce bolo aj deň po prvej kontrole,to netuším, schválne má objednal až tak neskôr,aby bolo jasné či tam tá akcia srdca je alebo nieje....

svetlonos
27. júl 2024

Ešte sa nestresuj, mne príznaky myzli a potom znova prislu. Zrovna tie bolesti pŕs. Zľakla som sa, volala dole a ta ma ukludnila. Stáva sa to s tými prestávkami.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre