Plod je o týždeň pozadu

macicka111
7. apr 2022

Ahojky včera bola na prvom ultrazvuku som 6+5 tt no plod meria ná 5+3 ty.srdiecko bilo 🙏 mám spinenie ,pijem progesterón a vitamíny ascorutin.bud bábo vydrží alebo že potrat 😲😔. týždeň je bábo pozadu .myslíte že to dobehne.o 2 týždne kontrola

petamich
7. apr 2022

moze/nemusi to dobehnut a je to uplne bezne, znamena to, ze si mala posunutu ovulaciu 🤷‍♀️ moj bol zasa o tyzden vacsi 😃 drzim paste!

barus26
7. apr 2022

@macicka111 mala som rozdiel 2 týždne a mala má už 15 mesiacov, pri tomto tehu tiež 2 týždne a som 21tt.. Zrejme si mala posunutú ovulaciu. Je super, že srdiečko bije, to je hlavne. Mne v 5+1tt ešte nebol vidieť ani plod. Len prázdny vak 🙂

queeninthenorth
7. apr 2022

Môj bol takto na začiatku pozadu o 8 dní a teraz som 28tt a je na deň presne podľa poslednej MS a to mám predĺžený cyklus, verím, že to aj tebe dobre dopadne 😊

macicka111
autor
7. apr 2022

@queeninthenorth ďakujem ☺️🙏

macicka111
autor
7. apr 2022

@petamich ja som po ivf tak neviem či sa to ráta aj tak že posunutá ovulácia 🤷

sunny_g
7. apr 2022

Neboj, hlavne ver 🙏💖 aj náš druhý synček tak bol a je zdravý a krásny 🙂
Držím palce

macicka111
autor
7. apr 2022

@sunny_g ďakujem ☺️🙏

petamich
7. apr 2022

@macicka111 tieto prve merania su take 🙃 drobcek ma par mm-cm a lekar kusocek posunie tercik pri merani a uz to je hore dolu tyzden, vsetko bude urcite v poriadku ❤️

macicka111
autor
7. apr 2022

@petamich 💓🙏

diaalex
7. apr 2022

@macicka111 píšem k tomu spineniu 🤗 ja som spinila v 8tt, v 12tt - v 12 už bola krv, úplne smutná a vystrašená som šla k dr a ❤️ bilo, dal mi lieky na udržanie … neskôr v 16tt, 20tt a 24tt opäť krv… nikdy mi nič nezistili, nevedeli príčinu prečo na deň presne krvacam 😐 a teraz mám pri sebe 5m slečnu, úplne zdravú 🙏❤️Neboj, vsetko bude v poriadku ❤️

julie19
7. apr 2022

Ja som mala prvé merania o 2 týždne pozadu … ale časom ako mala rástla tak sa to dorovnávanie a v 12tt už sme boli “len” týždeň pozadu a aj sa tak narodila presne týždeň po termíne ktorý vychádzal podľa ms, čiže na termín ktorý vypočítala doktorka podľa sona ;)

macicka111
autor
7. apr 2022

@diaalex ďakujem snáď áno 🙏💓len ma vystrašil že moze byť hroziaci potrat

niky1234
7. apr 2022

Moj hroziaci potrat ma uz rok🙂🙂tiez som spinila aj krvacala v zaciatkoch🙂

selena_luna
7. apr 2022

si si ista presne na den, kedy doslo k oplodneniu? pokial nie tak ozaj to moze byt posunuta ovulka, alebo ozaj dr netrafil to meranie. pokial bije srdiecko je dobre! ❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre