Ahojte, je tu niekto komu sa babo a akcia srdiecka ukázali neskôr? Mám ešte počkať 10 dni.. vak zltkovy aj gestacny tam je. Ďakujem
@vero96 ďakujem
Je to dosť mozne lebo pred prvym dieťaťom bol cyklus 28 dni a po pôrode už byval 34.. tak snad sa ukaze
aka je velkost gestacneho vacku? aj ta je smerodajna. Niekedy moze byt posunuta ovu
@cookie29 15mm
@beatrice1111 uf. 15mm gestačný vak býva okolo 6-7tt. Držím palce, nech všetko dobre dopadne. Je to buď alebo. 🍀
@beatrice1111 a nebola posunuta ovu? Lebo v 9tt by mal mat minimalne dvojnasobok, cez 3cm urcite. Predpokladam, ze to bol prvy ultrazvuk, takze lekar caka, ci sa bude tehu vyvijat, alebo nie. Na krv Ta neposlal? Este by bola moznost skusit zobrat krv s 2 dnovym odstupom ci HCG stupa ako ma. Drzim palce a zelam pevne nervy na najblizsie dni
@cookie29 podľa mna bola ale neviem nikdy som to nevedela odsledovať
Áno prvý ultrazvuk, o 10 dni idem na druhý
Bral mi hcg neviem vysledok nabuduce chce brat zase
Ďakujem, tieto dni sú riadne tazke a dlhé
@beatrice1111 a podľa čoho vieš 9tt? od poslednej MS? Lekár Ti nepovedal svoj názor?
U mňa srdiečko naskočilo až niekedy okolo 9-10 tt od poslednej MS reálne som ale bola v 6-7 tt mala som posunutu ovulaciu 🙂 bábätko cely čas "zaostávalo" o cca 2a pol týždňa. Termin pôrodu mi nakoniec určili podľa sona v 13 tt a nie podľa ms 🙂 a teraz všetko sedí. Uvidíme kedy sa krpaňa vypýta. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
v 9tt je už v 99% tehotenstiev vidieť bijúce srdiečko. môže byť ale, že bola posunutá ovu atd... držím palce 🙂