Ahojte prosím Vás platíte niekto za ultrazvukové vyšetrenia?
Ja som doteraz platila 5 eur a od dnes mi zvýšil na 10eur. Že od tohto 12tyzdna čo som už to je 10eur.
Je to normálne??za prístroj ktorý použije cca minútu aby si vypýtal 10eur?strasne ma to nahnevalo.
@baruska884 ja za utz som nikdy neplatila ale za tehotensku starostlivosť som platila 350 eur. Pokiaľ je to súkromný lekár nespravíš s tým bohužiaľ nič
@baruska884 kazde sono 10e som platila
U bývalého gynekológa každé sono 10 eur (viac ak som chcela 3D). U terajšieho platím 50 eur za trimester a každé sono spraví aj 4D.
@baruska884 ved UZV je povinný 3x v tehotenstve. To je pre teba až taká obrovská položka?
Počas celého tehotenstva som neplatila nikdy nic. Na každej poradni mi robil sono aj 3D/4D, z ktorého mi fotky a videá posielal mailom. Môj lekár mi robil aj morfologicky utz + odbery a nikdy som neplatila ani cent.
@baruska884 ahoj, to zalezi od gynekologa, je to jeho biznis. moj gynekolog robil sono zadarmo a vzdy ked mi vytlacil fotku, tak bola zadarmo a vzdy to okomentoval s tym, ze on za to nebude vyberat peniaze, lebo nepotrebuje velky barak ani drahe auto.
@belllinka 😄😄
@belllinka áno veľmi veľká položka to je pre mňa 😩😀👍
@baruska884 platila som len morfo utz. Nic viac. Sono mi robil gynekolog na každej poradni. Cize nielen 3x ako píšu. Asi závisí od lekára...niektorí proste z toho vytrieskaju co môžu
@baruska884 Ahoj, ja som bola 2 krat a za každé sono som platila 10€. Ked som sa čudovala ze prečo musim zase platit na poslednej kontrole, tak sestrička povedala ze poisťovňa prepláca iba 3 sona za tehotestvo. Tak som ostala ticho, ďalšiu poradňu mam o mesiac tak uvidime kedy vlastne začne odratavat tie 3 sona ze nebudem platiť 🙃
@baruska884 u svojej gyn. Som za celé tehotenstvo neplatila nic a to mi robila veľa x ultrazvuk.
od zaciatku platim 15eur a u niektorych sa plati 30.mna to teda nenahnevalo
@bessdonna to máš super 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
U svojho gynekologa pocas tehotenstva neplatim ani cent. Platila som si len 2 specialne (zhruba hodinove aj s fotkami a videami) ultrazvuky (v 12 a 20tt) v na to urcenej klinike.