Dobrý deň,
Som v 4. týždni tehotenstva. Kedže som to zistila nedávno tak sa chcem spýtať či je bezpečné ísť na kúpele atd. Pivný kúpel 37°C, lokálná masáz a rašelinový zabál. Kedže som to kúpila ako darček mužovy na Vianoce tak či môžem ísť s ním ja alebo nakoniec ho pošlem s kamarátom alebo s niekym kedže som v skorom štádiu tehotenstva.
Ďakujem za odpovede.
@annab012 treba si tam zavolať či je ten kúpel vhodný aj pre tehotné....logicky ak tam nebudú perličky, vírivka - tak by kúpel vadiť nemal, ale nesmie byť veľmi teplý.....pri masážach pozor tam by si pri masáži nemala ležať na bruchu, tiež sa to v tehu neodporúča, ak tak v sede - chrbticu....pošli muža kludne s kamarátom , pivo určite nevychloncú keďže bude teplé😉
@martinmmartin z tej vane by ani neupili. Ked odmyslime, ze si v tom macas korunne klenoty tak aj tak sa tam nerochnis v 100 litroch leziaku ale je to len voda, do ktorej prileju trochu piva.
@viestta pivný kúpeľ neobsahuje originál
🍺 len nejaké zložky, ktoré vznikajú pri výrobe 🙃
@mogaa ja len chcem dopisat, ze co sa teploty tyka, to neplati pre kazdeho. Horuci kupel a sprchu som mala kazdy den, chodila som aj do virivky, sauny, a otuzovala som sa (chcem ale upozornit, ze moje telo bolo roky zvyknute), ak tehotenstvo nieje rizikove, v severskych statoch je to bezne, lekar mi to nezakazal, ba naopak.
@rebrambora kolegyňa bola na welnes tehotná,tam jej to neodporúčali...
Tak nas pivny kupel bol o tom, ze sme mali teplu vanu s penou a sudok na dosah ruky. K tomu dve bahenne madky z chmelu a este inu. Vo vode pivo nebolo
To len tak k tomu pitu vane
@annab012 ja som bola v 40⁰ vode
Tiež v prvom trimestri
Veľmi som si to inak ani neuvedomila či vôbec môžem
Ale hádam je všetko ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
chod kludne s nim. S kamaratom by tu vaňu akurat vychlemtali a budes mat pokazene vianoce