Pichľavá bolesť v 8tt

janik090
21. sep 2018

Ahojte žienky. Prosím vám mal niekto na začiatku tehu takú pichľavú bolesť ktorá vyhrážala z vaginálneho otvoru hore. Som v 8t.Už týždeň ležím v nemocnici najskôr som mala menštruačné bolesti a teraz sa to zmenilo na tie pichlave boli ma aj vaginálny otvor aj celý spodok. Doktory mi nevedia vysvetliť prečo.

nika4495
21. sep 2018

@janik090 tak mne sa tiež občas stane ze ma ako keby zo spodnú pichlo ale len krátko zatiaľ som to neriešila lebo to trvá vždy len chvíľu a potom to prestane ale ja mam aj hnedý výtok neviem možno to súvisí aj s tym

ivka2112
21. sep 2018

@janik090 mne povedal doktor ze pichanie tam dole suvisi s roztahivanim maternice, ze tam su upnute vazy a ked sa natahuje tak to picha

janik090
autor
21. sep 2018

Ďakujem kočky lebo už si tu pripadám ako blbé každý sa po mne diva co ma tam môže pichať a bolieť keď som tak krátko tehu. Ale 4mesiace dozadu som mala podobne bolesti a potratila som

ivka2112
22. sep 2018

@ivka2112 mna tak najviac pichalo v siedmom tyzdni a odvtedy ovela menej, ale sem tam ano

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre