Ahojte kočky možno mi poradíte som v 8tta už druhý deň mám, ako keby pichanie v pošve je to oki? Výtok nemám ani iné problémy nieje to ale pichanie vaječníkov ale občas taká bodavá bolesť mierna možno niekde pri krčku, dúfam sa nemám báť, ďakujem
Ja zajtra idem na prve vysetrenie k doktorovi na ultrazvuk, tak hadam tam uz nieco uvidime a ze vsetko bude ok. Ja som dost taka vystresovana, lebo babatko sme velmi chceli a chceme a strasne sa pozorujem, kde mamco pichne a zaboli a tak.. a potom si hladam na nete ci je to vsetko normalne a vies ako, na nete najdes vselico a ja som potom v strese ze ci je u mna vsetko ok.. takze zajtra sa hadam viac upokojim a prestanem sa sledovat.
@ivka2112 vďaka za odpoveď mňa už aj kríže bolia a áno pichanie mávam tiež všade, neboj bude všetko v poriadku 6tt už budde vidieť malinké a možno aj srdiečko držím prsty
@bobricek1979 aj mna bolievaju krize, ale aj to je vraj normalne povedal doktor☺️ Ja sa dnes prave citim taka nesvoja, lebo ma odrana priebezne s prestavkami (tak kazdu polhodinku-hldinku) za chvilku zapicha v podbrusku - vpravo a aj vlavo a cely den to sledujem a namyslam si debiliny... dufam a verim ze mas pravdu a ze zajtra o takomto case uz budem spokojna a vysmiata🙂
Kocky dajte si magnezium, to pomaha na bolesti bruska. V lekarni poradia ;) mala som to aj pri prvom tehu a zacinam to mat zas a i tak stresujem :D len ja som uz po 3 potratoch tak psychika pracuje no :D
@ivka2112 to rak ma byť a áno magnezko pomáha neboj bude to oki
@ettie no psychika je aj u mňa zlá vec už nevuem čo je dobré a áno mám naordinovane magnezko od dr aj ja 😁
@bobricek1979 tiez som mala to bodanie v posve, dr mi to uplne rovnako vysvetlila ako napisala
@ivka2112 takze pohoda 😊
Ste zlate velmi kočky, dost ste ma upokojili🙂 zajtra rano o 08:20 mam vysetreniw u doktora, tak uz mam napisany zoznam otazok🙈🙈🙈
Kočky, držte dnes palce, vcera vecer som mala taku bola brucha velku, presne ako ked mam menzes (mna velmi bolieva brucho a krize), trvalo to asi 5 minut nonstop, uz som zburcovala manzela aj na pohotovost, ale potom to pekne preslo. A odvtedy nic neboli (teda len ako vzdy). Ale tak ma to vydesilo ze som nemohla ani zaspat a som hore od pol stvrtej. O hodku mam vysetrenie, myslite na mna, aby bolo vsetko ok🙏🏻
@ivka2112 silno myslím a držím palce daj hneď vedieť neboj nič to nemuselo byť
@dadus_ka ďakujem
@bobricek1979 ahoj, takze prehliadka dopadla velmi dobre, babatko este si e vidiet nebolo, ale doktor povedal, ze na 5+2 tt je to este velmi skoro a ze vacok aj so zltkovym je idealny a lepsie to ani vyzerat nemoze🙂 tak som stastna - a povedal som mu aj o tej bolesti vcera a on povedal ze sa tym nemam trapit, ze to mohlo byt napriklad tym ze ako sa roztahuje maternica, tak tam na nieco zatlacila.. dalsia prehliadka o 14 dni a uz by tam malo vidiet babatko a pocut an srdiecko vraj🙂
@ivka2112 no vidíš moja super tak gratulujem tak len sa setri vsetko je ako ma byt ani mne nebolo bolo v piatom nic vidieť az o dva týždne tak to máme obdobné odychuj a uzivaj si tehu
@bobricek1979 dakujem moc🙂 vsak sme v kontakte, aj tebe prajem krasne tehulkovanie☺️
@ivka2112 ďakujem a jasné
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahl
@bobricek1979 ahoj🙂 ja som 6tt, presne mam to iste - pichanie raz vpravo, raz vlavo, a aj v posve niekedy. Ja som sa toho tiez bala tak som volala doktorovi a on mi povedal, ze to je normalne, ked sa rotzahuje maternica. Ze ona je upnuta vazmi, aj cez vajecnici a posvu a ked sa maternica roztahuje tak tie vazy sa natahuju a to sposbuje pichanie vo vajecnikoch a aj v posve. Ze to je vsetko prepojene.