Ahojte. Som prvýkrát tehotná a celý deň cítim také bodanie do podbruška ,ako by mi tam niekto pichal ihlou stále do jedného miesta. Inak občas mám bolesti ako pred MS,to je len pár minút a potom zmiznú ,to si myslím ,že je normálne ,ale neviem či to pichanie je v poriadku , zhoršuje sa po záťaži, alebo po sexe.
@viikkki Ďakujem . Môj dr má akurát dva týždne dovolenku a keď sa vráti,tak som objednaná na ultrazvuk. Dúfam,že to bude všetko ok. Naposledy vravel,že vidno len vak,ale je v maternici,tak aspoň tak. A nenamáham sa nejako veľmi,ale cítim to vždy,keď zapojím brucho,trebárs aj pri prechádzke so psom,keď potiahne.
Ahoj, ja som v 7+3 tt a od takeho piateho tyzdna som mala strasne bolesti v podbrusku-kompletny program, pichanie, tahanie, bolesti, krce...lekarka skonstatovala, ze kym nekrvacam a nespinim, je vsetko ok. Dala mi magnezium 200mg. Teraz mam uz ca. tyzden pokoj...snad ti to prejde tiez, drzim palce!
Ahoj ja súhlasím s viikkki. Pokiaľ je ta bolesť len slabá je to normálne ale nemala by sa opakovať v intervaloch. Určite skus magnézium ja som ho užívala od 6 tt takmer celé tehotenstvo pri oboch synoch. S tým pichanim nemám dobre skúsenosti. Ja by som zašla na pohotovosť. Nič tým nepokazíš a aspoň si budeš istá ze je všetko tak ako má.
@popolusska Ďakujem. Si ma ukľudnila.
@monita384 A je jedno aké magnézium kúpim? Ak sa môžem opýtať aké skúsenosti máš s tým pichaním ty?
Najlepšie u mňa zaberal magnerot užívala som 3 až 4 tabletky denne. Doktor mi predpisoval iné. Už si nespomínam na názov ale musela som brat 9 tabletiek denne a aj tak to stále nebolo OK. Nechcem ta strašiť. Je to individuálne a nemusí to vôbec nič znamenať, ale ja som 2x potratila a pri oboch synoch som mala ryzikové tehotenstvo. Ked som čakala 1 syna dali mi v nemocnici lieky a prikázali pokoj na lozku. Už ma 4 a mladší 2.
Ahoj, môžem sa spýtať ako si dopadla? Pomohlo ti magnézium, alebo si bola pri Dr? Ja som teraz 7+4tt a dosť ma pobolieva v podbrušku a občas aj pichne, nechcem ísť s každou blbostou k Dr a objedná a som až na november.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak máš problémy pri sexe tak by som ho aspoň do 3 mesiaca nemala vôbec alebo menej a jemnejšie... Nenamahaj sa si tehotná... Určite to oznam gyn... A ta bolesť je normálna to máš pravdu po prvom trimestri by mala zmiznúť... Len to pichanie no neviem iba hentak ti viem poradiť 😕