Pichanie v okolí pupku v treťom mesiaci

hybrida
20. sep 2012

Ahojte,chcela by som sa spytat ci mate niektora skusenosti stym ze vas obcas zaboli pri pupku.Ja som v 3mesiaci a sem-tam niekedy ked sa pohnem alebo si zle lahnem citim nieco pri pupku take pichnutie.

veroninna1
20. sep 2012

tiez som take citila, ked som bola tehotna. bolo to v 3-4 mesiaci tehotenstva. take zvlastne pichnutie ci take nieco pri pupku.

lucidela
20. sep 2012

Ahoj, to se mi také občas stávalo, později mi ještě občas tvrdlo bříško, ale vše bylo v pořádku a syn se mi narodil zdravý a v termínu 🙂 Raději bych se ale v poradně o tom zmínila, případně kdyby se přidalo nějaké špinění nebo by se píchání zesilovalo, šla bych k lékařce hned 🙂

manittu
20. sep 2012

@hybrida ahoj, aj ja som to mavala,pichanie v okoli pupka...

samantha223
20. sep 2012

aj ja som to mala, dokonca som ho mala ku koncu slabo zeleny a doktor urobil ultrazvuk a povedal ze mam len par milimetrov k maternici, ze mam tenku kozu a ziadny tuk, pritom nie som stihla, asi citlivejsie v tom obdobi tehotenstva, a predsa tam bol kedysi pupocnik

simonkazga
21. sep 2012

ahoj, budúci týždeň začínam 7. mesiac a také pichanie pri pupku mávam do dnes. Pýtala som sa lekára, bábätko potrebuje stále viac priestoru, tak si robí miestečko.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre