Ahojky...som v 14tt,minuly tyzden som bola u mojej gynekologicky,kontrolovali mi moc a mala som tam krv.Dr.mi vravela,ze ziadny zapal tam nevidi,len tu krv,ze mam jest brusnice,tak som jedla,no dnes citim zase take pichanie,nic hrozne.Neviem,ci moze toto sposobovat aj dieta,co tlaci na mechur alebo mam s tym ist zase.
Mate niekto skúsenosti?
@zuzkaakzuz1 som si kupila dnes tie papieriky co sa namacaju,vsetko ok ,len ta krv/erytrocyty tam su stale..take pichanie mam stale...ale nic co sa neda vydrzat..neviem,ci mam ist k dr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miirkka1 Ahoj, tiez som mala okolo 20tt rovnaky problem. Palilo ma pri moceni (kedysi som mala zapal, takze uz som vedela ze je to ono), a pichalo ma v bruchu, tak som s tym sla doktorke, ta podla toho papierika co sa sfarbi mocom usudila, ze mam krv v moci. Nedala mi na to nic, len ze mam samozrejme vela pit. Po asi 2 tyzdnoch som sla znova(vtedy ma uz nic nebolelo), to mi uz aj poslali moc na rozbor a nenasli tam nic. Cize vpodstate mi to preslo nejak same a uz sa mi to nevratilo, mala som asi len nejake zaciatocne stadium. Hlavne vela pi a chod casto na zachod. Ak by sa to nelepsilo trvaj na dalsich testoch. Zapal nie je sranda, ale moze to byt len nejake zaciatocne stadium, s ktorym si tvoje telo bude vediet poradit. Drzim palce