Pálenie záhy

zuksa
8. jan 2013

Ahojte tehulky 🙂 chcela by som vediet ci mate skusenosti s palenim zahy a co vam na to pomohlo.. Mna dnes vecer zacala priserne palit.. pocula som ze mlieko je dobre ale mlieko do seba nedostanem 🙂 kamaratka mi poradila aj nejake tabletky ale neviem ci su vhodne aj pre tehotne.. Poradte 🙂

erika8988
8. jan 2013

ja som skusala kadeco a nakoniec mi poradili v lekarni Talcid tabletky reklamuju to aj v telke super odporucam 😉

katkas1
8. jan 2013

talcid, ja som ich jedla ako cukriky aj 10 denne, v noci som ich mala pod vankusom, lebo som sa na to budila ze mi kyselina vystreluje az do nosa.

cikyta
8. jan 2013

Mne pomohla jedine minerálka FATRA

jankagun
8. jan 2013

mne pomohli banany a suseny zázvor

tatiana7777
8. jan 2013

Rennie- je aj pre tehotne, na zahu a prejedenie sa ;) len neviem ci sa da na Sk kupit :( ine som do seba nedostala koli chuti.

elliah
8. jan 2013

mne tiez zabera talcid, alebo soda bicarbona...

dankakk
8. jan 2013

@zuksa, mne perfektne zaberaju mandle...

timotea244
8. jan 2013

@zuksa keď som bola tehotná,tak mňa tiež príšerne pálila záha a radili mi nato kyslú smotanu alebo sódu bicarbónu,no mne ani jedno nepomáhalo...

miggi83
8. jan 2013

popcorn jedine popcorn

ariesi
8. jan 2013

gaviskon, aj talcid zaberaju

andrejta
9. jan 2013

@zuksa lúpané nepražené nesolené mandle, pár kúskov pohrýzť

katulka1141
9. jan 2013

suhlasim s andrejta.mandle mi velmi pomahaju a este som zistila,ze ma pali zaha ked nejem nic dlchsiu dobu.tak sa snazim mat stale nieco male pri sebe.ovocie,jogurt atd a ked je uz velmi zle tak renne.🙂

lusia222
9. jan 2013

Ahoj,mna ked v tehotenstve palila zaha dali mi v lekarni na to Anacid.Je to tekuty liek vo vreckach ktory sa rozpusti vo vode a je vhodny pre tehotne,mne pomohol.

zuksa
autor
9. jan 2013

No budem musiet ist do lekarne.. mlieko do seba nedostanem.. jogurty mi chutia 🙂 skusim aj tu fatru... Ale zistila som ze nic korenene nemozem 🙂 ani predtym velmi oblubeny pomarancovy dzus mi nerobi velmi dobre... Dakujem za vase rady 🙂

sasavi
9. jan 2013

Mne jedine fatra.kazdy den vypijem asi liter a funguje to aj ako prevencia. Co ju pijem este ani raz ma zaha nepalila a to podotykam, ze ja mam reflux.cize zaha ma palila aj ked som tehotna nebola

zvedavamt
14. jan 2013

@zuksa
Tak aj mna to uz postihlo. Akonahle zjem nieco sladke, uz sa kyslim.
Na rano som nastastie zvyknuta pit namiesto kavy napoj z mladeho jacmena a ten mi neskutocne pomaha. Robim si ho do politroveho šejkra a od polky este dolievam vodou, aby som dodrzala pitny rezim. Hlavne si zvyknut na mensie porcie a castejsie jest. Na travenie papam bio chlorelu,aj mojej sestre sa pri druhom tehu osvedcila.

zvedavamt
14. jan 2013

@sasavi
Fatra nadmerne zatazuje vysokym obsahom sodila oblicky, tak pozor na to. Aj na flasi je napisane, ze len kratkodobo pit a v mensich mnozstvach. Nie je to dlhodobe riesenie, viem z vlastnej skusenosti. Hlavne prestat jest a pit to co prekysluje a pit dost cistej vody na rozriedenie zaludocnej kyseliny. Jest zasadotvorne potraviny. Jest v mensich davkach a castejsie.

zuksa
autor
14. jan 2013

noo tak teraz sa mi pre istotu vratila nevolnost... uz som sa tesila ze ma to preslo a ono je to zase tu... zaha ma uz tak nepali pomohol mi jogurt ked si ho rano dam vsetko je v poriadku.. a aj tak jem az niekedy vecer...

tadaminka
3. feb 2013

@zvedavamt ktore potraviny su zasadotvorne?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre