Ahojte tehulky 🙂 chcela by som vediet ci mate skusenosti s palenim zahy a co vam na to pomohlo.. Mna dnes vecer zacala priserne palit.. pocula som ze mlieko je dobre ale mlieko do seba nedostanem 🙂 kamaratka mi poradila aj nejake tabletky ale neviem ci su vhodne aj pre tehotne.. Poradte 🙂
talcid, ja som ich jedla ako cukriky aj 10 denne, v noci som ich mala pod vankusom, lebo som sa na to budila ze mi kyselina vystreluje az do nosa.
Mne pomohla jedine minerálka FATRA
mne pomohli banany a suseny zázvor
Rennie- je aj pre tehotne, na zahu a prejedenie sa ;) len neviem ci sa da na Sk kupit :( ine som do seba nedostala koli chuti.
mne tiez zabera talcid, alebo soda bicarbona...
@zuksa keď som bola tehotná,tak mňa tiež príšerne pálila záha a radili mi nato kyslú smotanu alebo sódu bicarbónu,no mne ani jedno nepomáhalo...
popcorn jedine popcorn
gaviskon, aj talcid zaberaju
suhlasim s andrejta.mandle mi velmi pomahaju a este som zistila,ze ma pali zaha ked nejem nic dlchsiu dobu.tak sa snazim mat stale nieco male pri sebe.ovocie,jogurt atd a ked je uz velmi zle tak renne.🙂
Ahoj,mna ked v tehotenstve palila zaha dali mi v lekarni na to Anacid.Je to tekuty liek vo vreckach ktory sa rozpusti vo vode a je vhodny pre tehotne,mne pomohol.
No budem musiet ist do lekarne.. mlieko do seba nedostanem.. jogurty mi chutia 🙂 skusim aj tu fatru... Ale zistila som ze nic korenene nemozem 🙂 ani predtym velmi oblubeny pomarancovy dzus mi nerobi velmi dobre... Dakujem za vase rady 🙂
Mne jedine fatra.kazdy den vypijem asi liter a funguje to aj ako prevencia. Co ju pijem este ani raz ma zaha nepalila a to podotykam, ze ja mam reflux.cize zaha ma palila aj ked som tehotna nebola
@zuksa
Tak aj mna to uz postihlo. Akonahle zjem nieco sladke, uz sa kyslim.
Na rano som nastastie zvyknuta pit namiesto kavy napoj z mladeho jacmena a ten mi neskutocne pomaha. Robim si ho do politroveho šejkra a od polky este dolievam vodou, aby som dodrzala pitny rezim. Hlavne si zvyknut na mensie porcie a castejsie jest. Na travenie papam bio chlorelu,aj mojej sestre sa pri druhom tehu osvedcila.
@sasavi
Fatra nadmerne zatazuje vysokym obsahom sodila oblicky, tak pozor na to. Aj na flasi je napisane, ze len kratkodobo pit a v mensich mnozstvach. Nie je to dlhodobe riesenie, viem z vlastnej skusenosti. Hlavne prestat jest a pit to co prekysluje a pit dost cistej vody na rozriedenie zaludocnej kyseliny. Jest zasadotvorne potraviny. Jest v mensich davkach a castejsie.
noo tak teraz sa mi pre istotu vratila nevolnost... uz som sa tesila ze ma to preslo a ono je to zase tu... zaha ma uz tak nepali pomohol mi jogurt ked si ho rano dam vsetko je v poriadku.. a aj tak jem az niekedy vecer...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som skusala kadeco a nakoniec mi poradili v lekarni Talcid tabletky reklamuju to aj v telke super odporucam 😉