Padla som na snowboarde. Mohla som stratiť dieťa?

mia16
4. jan 2012

Ahojte,baby..prosím vás,ja som až dnes zistila že som tehotná. A včera som spadla na snowboarde rovno na bruško,a teraz sa naozaj veľmi bojím,všetko som si vypočítala a som v 1.mesiaci... dúfam že vaše odpovede budú pozitívne :( Ďakujem vopred veľmi pekne a pekný večer vám prajem 🙂)

kika050
4. jan 2012

No ak si dnes zistila,že si tehotná tak asi si! Ak je ozaj pravda čo píšeš zajtra neváhaj a chod k doktorovi a on ti to hned povie 😉

eaka
4. jan 2012

@mia16 Začala si krvácať? Potrat sa zvykne prejaviť krvácaním... hoci teda nemám predstavu, či aj v 4tt.. inak ja som na brucho spadla snád v štvrtom či piatom mesiaci... pri volejbale... a malá je tu... môj názor je, že by to bábätku ublížiť nemalo, je malilinké a hlboko v brušku...

mirka00
4. jan 2012

@mia16 a ako sa cítiš?ja by som šla za doktorkou,pre istotu a moj klud.

anjelicek26
4. jan 2012

@mia16 - no male je riadne zahrabane a velmi malinke, pokial nekrvacas, je to asi ok, ja by som asi zasla na ultrazvuk. Inak tehula a snowboard moc nejde dokopi 😝

tanitta
4. jan 2012

prepac ale pozriem do carovnej gule.... ale vazne teraz..... na toto ti asi nik neodpovie ..co takto lekar?.. ako dat si vziat krv prip. ti tak spravit sono... 😉 ak mas byt tehotna a ma byt vsetko v poriadku v tom momente ako budes vysetrena budes vediet...ze vsetko zodopveda tomu v ktorom tt si....

desmodka
4. jan 2012

@mia16 urcite nie, pokial nekrvacas tak je vseko oki

jabadaba
4. jan 2012

neboj, nemalo sa co stat. Babatko je este riadne mini a navyse chranene tvojim svalstvom a stenou maternice. To by si musela mat riadny pad aj s nejakou traumou, aby si potratila. Pokial nebudes krvacat, tak je vsetko v poriadku. A na snowboard na cas zabudni. Bezky su fajn, ak sa chces hybat. Alebo len prechadzky. 😉

mia16
autor
4. jan 2012

baby,ďakujem vám za odpovede 🙂 Ste zlaté.. nie nekrvácala som,vôbec 🙂
K lekárovi nemôžem..lebo som na Chopku,prídem až v sobotu :(
Baby,aj vás bolelo tak moc podbruško?
Mňa bolí keď si kýchnem,sadnem,alebo trošku stiahnem bruško... mám strašné bolesti.. :(

iwuskaaa
5. jan 2012

Slečna v puberte tu má viac tém, takže škoda sa aj zapájať! Už len pár dní a skončia prázdniny, takže nech sa ešte dievča teší 😀

jasminet
5. jan 2012

a ja ze si prisla na svoje "tehotenstvo" uz pred silvestrom 😕 😕 😕 v kazdej teme ina historka, mala by si si to v hlave ujasnit a potom nieco pisat 😉 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre