Ahojte,baby..prosím vás,ja som až dnes zistila že som tehotná. A včera som spadla na snowboarde rovno na bruško,a teraz sa naozaj veľmi bojím,všetko som si vypočítala a som v 1.mesiaci... dúfam že vaše odpovede budú pozitívne :( Ďakujem vopred veľmi pekne a pekný večer vám prajem 🙂)
@mia16 Začala si krvácať? Potrat sa zvykne prejaviť krvácaním... hoci teda nemám predstavu, či aj v 4tt.. inak ja som na brucho spadla snád v štvrtom či piatom mesiaci... pri volejbale... a malá je tu... môj názor je, že by to bábätku ublížiť nemalo, je malilinké a hlboko v brušku...
@mia16 - no male je riadne zahrabane a velmi malinke, pokial nekrvacas, je to asi ok, ja by som asi zasla na ultrazvuk. Inak tehula a snowboard moc nejde dokopi 😝
prepac ale pozriem do carovnej gule.... ale vazne teraz..... na toto ti asi nik neodpovie ..co takto lekar?.. ako dat si vziat krv prip. ti tak spravit sono... 😉 ak mas byt tehotna a ma byt vsetko v poriadku v tom momente ako budes vysetrena budes vediet...ze vsetko zodopveda tomu v ktorom tt si....
neboj, nemalo sa co stat. Babatko je este riadne mini a navyse chranene tvojim svalstvom a stenou maternice. To by si musela mat riadny pad aj s nejakou traumou, aby si potratila. Pokial nebudes krvacat, tak je vsetko v poriadku. A na snowboard na cas zabudni. Bezky su fajn, ak sa chces hybat. Alebo len prechadzky. 😉
baby,ďakujem vám za odpovede 🙂 Ste zlaté.. nie nekrvácala som,vôbec 🙂
K lekárovi nemôžem..lebo som na Chopku,prídem až v sobotu :(
Baby,aj vás bolelo tak moc podbruško?
Mňa bolí keď si kýchnem,sadnem,alebo trošku stiahnem bruško... mám strašné bolesti.. :(
Slečna v puberte tu má viac tém, takže škoda sa aj zapájať! Už len pár dní a skončia prázdniny, takže nech sa ešte dievča teší 😀
a ja ze si prisla na svoje "tehotenstvo" uz pred silvestrom 😕 😕 😕 v kazdej teme ina historka, mala by si si to v hlave ujasnit a potom nieco pisat 😉 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No ak si dnes zistila,že si tehotná tak asi si! Ak je ozaj pravda čo píšeš zajtra neváhaj a chod k doktorovi a on ti to hned povie 😉