Oznámenie tehotenstva na Vianoce

alex5896
1. dec 2020

Ahojte 🙂 som po ket pár týždňou-je to moje prve ivf a prvá ket. Chcela by som radu kedy oznámiť rodine že sme tehotní na vianoce 24. decembra končí 11 týzden tehot. ....12 tyzden končí 2. januára. Radi by sme to na Vianoce len ci to nie je skoro 🙂 dakujem za radu 🙂

nevludna
1. dec 2020

@alex5896 kludne oznam, hocico sa moze stat aj neskor.

petamich
1. dec 2020

@alex5896 my to mame presne tak isto (sice nie po IVF) ale terminy rovnako, chceme to oznamit na vianoce, myslim, ze ten jeden tyzden uz nic nezmeni a treba mysliet pozitivne 🙂

mtoth
2. dec 2020

Ja som nevydrzala a nasim a jeho rodicom sme to povedali v 6tt (tehu som zistila v 4tt). Ak sa malo nieco stat, stalo by sa bez ohladu na to ci by to vedeli alebo nie.

hermionia
2. dec 2020

@alex5896 hm. Keď ti 24 konci 11 tt, tak 31.12. konci 12 tt. A pokiaľ máš potvrdene tehotenstvo a aj akciu srdca a plod sa vyvíja, predpokladám, že budeš pod prísnejšou kontrolou tak to môžeš oznámiť aj žrebom, už sa to tu rozoberalo aj skôr, https://www.sashe.sk/svadobnagrafika/detail/via... skús mrknut, príde mi to pekne, ale inému zase nemusí... A gratulujem, bábätko je dar 😉

alex5896
autor
2. dec 2020

dakujem za komentare zial dnes som zacala krvacat babo je v poriadku dali mi ascorutin a ak to do piatku neprejde tak do nemocnice lezat takze asi to je dake znamenie s tym pockat :/

brona235
2. dec 2020

My sme dali ako vianocny darcek fotku zo sona v ramiku...

veronika1234512345
7. dec 2020

Ja som sa dozvedela 19.12.2019 že som tehotná a na vianoce sme to oznámili 🙂
Samozrejme s prosbou aby sa zatiaľ tešili po tichu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre