Ahojte, mamicky. Ako kreatívne ste oznámili manželovi, ze čakáte babatko? Ideálne druhé. Zapojili ste aj prvé dieťa? A ďalšia dôležitá otázka-nevyzradilo to potom to male dieta skôr, ako ste plánovali? Ďakujem 🙂
@akopprincezna ja by som tiež malé deti vynechala.. Staršej dcére a mužovi som povedala.. Resp. Čakali sme spolu na výsledky digi testu 😁 mladšia to ešte nevie (ma 7 rokov)
@akopprincezna môj muž má vždy prehľad, kedy mám svoje dni. A vedel, že si idem robiť test a na výsledok sme pozerali spolu.
Dcéra mala vtedy 5, akosi vytušila sama o čo ide, z toho, že sme sa rozpravali.
@akopprincezna tehotenstvo je prvorada zalezitost rodicov, cize tvoj muz je rodic, urcite by mal vediet o tehotenstve skor ako prvorodene dieta.
Ja som druhé oznamovala mužovi takou krabickou a v nej rozne veci a tehotensky test...strasne som sa tesila a potom aj mojej mamine tak oznamila,ze budu mat dalsie vnuca,ale nedopadlo to dobre😢takze dalsie tehotenstvo len poviem a nebudem robit ziadne speciality.... A som najstastnejsia,ze som dcerke o tom nehovorila, a nepouzila som ju k tomu,lebo zase vysvetlovat,ze to tak nie je bybolo pre mna horsie ako inym..
@akopprincezna my zvykneme pozerať na testy spolu.
@akopprincezna Ja som zabalila digi tehu test aj s malinkými ponoštičkami papa do darčekovej krabičky a dala som to manželovi na stavbe,kde som ho vzala do budúcej detskej izby a povedala,že to má predčasný darček k meninám ( tak mi vychádza termín). Nechápal ani keď to otvoril,nakoľko digitálny test nepoznal 🙂 a potom sa strašne tešil a ani tomu nemohol uveriť,keďže sme sa snažili štyri roky a akurát v ten mesiac tej snahy moc nebolo 🙈
mojho muza vzali do novej prace...vratil sa domov a este som mu to nechcela hovorit, lebo na teste bol zatial len taky duch 😃 lenze on nam nalial slivovicu, a ze sak pripime si na tu novu robotu..este bol aj piatok...a ja ze, ehm ale ja to nevypijem 😂 vyplestil oci a hned vedel co je vo veci 😂
@akopprincezna keď si kreatívna, oznamuj kreatívne, podľa seba a nie podľa rád iných. Ak kreatívna nie si, kašli na kreativitu a proste s láskou povedz: som tehotná
Testovali sme len 3x v živote. Spolu. A vždy s pozitívnym výsledkom. 🙏😁 Pre mňa je toto záležitosť týkajúca sa oboch partnerov rovnako. 👩❤️👨 Pohlavie sa ale dozvedel spolu so synmi tak, ze som do maslou previazanych škatúľ zabalila dievčenské veci a naraz si ich všetci traja rozbalili. Bola obrovská radost z dcery/sestry. 😍
Muz bol pri testovani, tak vedel hned vysledok. Dietatu sme povedali az po morfologickom ultrazvuku, ked sme vedeli, ze je vsetko v poriadku. V skolke sa pochvalil az o 2 mesiace. Nikde som nehovorila ze som tehotna. Niektori ludia ani nevedia, ze mame druhe dieta. 😃
Ja som teda nič nevymyslala, lebo som bola taká šokovaná, že som mu to len povedala. Na vysvetlenie: o prvé sme sa snažili viac ako 5 rokov a brali sme ho ako malý zázrak a druhé sa podarilo keď mal len pol roka😁
Ja obe tehotenstva pri hadke. My máme dal mi od romantiky. Malej som tiež povedala z mám bábo v bruchu a ona kade chodí tade vraví že čakáme dieťa. ;) Snáď to dobre dopadne, lebo som celkom v strese
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
žiadne kreatívne nebolo.... deti som nikdy nemiešala do týchto záležitosti - to by som si rozmyslela.... známa tiež povedala malému dieťaťu že budú mať malé bábo, dieťa sa tešilo, ale žiaľ tehu neskončilo šťastne.... Bolo to veľmi ťažké aj pre maminku aj pre dieťa...