Oznámenie tehotenstva

18. okt 2024

Ahojte,chcela by som vediet,ci som divna…u nas je zvykom,ze susedia pozyvaju,aby vsetkym oznamili,ze cakaju babo,mne to pride,ale hrozne trapne…ja nepotrebujem ziadne fanfary…ma to tiez niekto takto a ide proti prudu?

blondinka95
18. okt 2024

To som v živote nepočula... ja si ani všetkých susedov nepoznám

ivusa1516
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelca84
18. okt 2024

Coze? 🙈

pribinak
18. okt 2024

Toto robili aristokratické rody v stredoveku…takze pokial nie si princezná kňažná kontesa či grófka alebo aspoň grace kelly tak kašli na to a spokojne “chod proti prúdu”

ivusa1516
18. okt 2024

To sa kde prosím ta robi

svetlonos
18. okt 2024

Kokos, ty musíš bývať v riadnej dedine. Nič proti dedinami, je tam väčšinou klud a pekne a tieto debilne zvyky a mentalita, to je čistý des.
Keby urobis tak ako ja a v polke tehotenstva ani podaktorí najbližší rodinný príbuzní o tom nevedia, tak by ich trafili u vás asi, ci?
Normálne zrus tieto blbe "tradície! Nie si predsa výstavný kus v zoo.
Keby si sa chcela potešiť s kamoškami ved to je ok ake takéto primpamporium? To ako k čomu je dobre?

januska12323
18. okt 2024

Susedia nevedia ani či s niekym chodím čo ich do mojej maternice?

autor
18. okt 2024

No akoze my sa susedovci pozname, u nas sa to robi akoze strasne nenapadne,pozvu na grilovacku,posedenie,oslavu a potom niekomu pride divne,ze nepije a pride velke oznamenie,ja toto ozaj robit nechcem,ved kazdy sa to dozvie

evcagabi
19. okt 2024

😅😅😅 moji susedia boli prekvapeni, ked ma videli zrazu s kocarom, nie to im oznamovat tehotenstvo 😅😅😅 a ceremonie s grilovackou, nepitim a potom velke oznamenie? 😅😅 to akoze naco take? Ved to je cele trapne.

ina2405
19. okt 2024

Pre mňa úplne odveci, mne sa páčilo, že som si to nechávala pre seba. Ale ak to niekomu pasuje, nech usporiada aj oslavu s oznámením. Mňa naši susedia videli až s kočíkom. Ja som neoznamovala ofic.ani rodine, až keď na to prišla nejako reč vo vyššom štádiu tehotenstva.

arianna25
19. okt 2024

@pribinak 😆 výstižné

autor
19. okt 2024

Dakujem za nazory,uz sa necitim taka divna 😅

michaela789
19. okt 2024

Áno, je to divné...a na mňa riadne teda. Nezúčastňovala by som sa a ani v ľavej päte by mi nenapadlo niekoho pozývať.

michaela789
19. okt 2024

@svetlonos ja bývam na dedine a každý sa stará o seba. Dookola nás sú len mladé rodiny. Keď treba doviezť, preniesť, požičať, tak veeeeľmi výnimočne sa obťažujeme navzájom. Zakyvame si keď sa vidíme, opýtame sa či už vodu odpisovali a dovi.
Toto keby mi niekto zavalil, že mám prísť na nejakú baby shower alebo ani neviem ako to nazvať tak by som mu ťukla na čelo.

svetlonos
22. okt 2024

@michaela789
ja poznám zipar dedín a to tvoje - každý sa stará sam o seba- som citala 3x ci som ci dobre vidím 😄
Obcas je to ako píšeš tam, kde sa noví z mesta prisťahovali. Tak mas super ze mate takých fajn susedov 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre