Ahojte, poradíte prosím ako kreativne oznamit rodicom a svokrovcom ze cakame druhé babatko? Chceme na Vianoce pod stromcek ale ako? Ak nestihnem kontrolu u gyn a nebudem mat utz obrazok tak ma nic nenapada 🙈
@dadus_ka na FB je jedna stránka de sa dá dať urobiť ako keby stieračov los .skúsim to pozrieť
@dadus_ka skús toto .mne osobne sa to strašné páči .byť znova tehotná tak si to dám urobiť ☺️
@mariska1989 toto je super 👍
@mariska1989 my davame tiez od nich. Aj muz obdobne dostal, ze bude tato 😁 Chudak, to este nepredychal 🤣🤷♀️
@kulumulu123 ja keď som to videla och to takýmto štýlom oznámiť ☺️😍 ja som to oznamovala cumlikom
@janedoe je to krásne a myslím že to není ani nejak extra drahé ..držím palce až dotiahneš do júna ☺️😍
Za manzelom prišla dcéra s tehotenským testom😀 a ak ti ide o utz, mozes použiť hocijaký z prveho tehu. Veď tam ide práve o tu fotku, nie, čo je na nej😊 a žreb je tiež super
My sme druhe oznamovali tak, ze starsiemu synovi sme obliekli tricko s napisom “velky brat” a tak sme prisli na navstevu. Nic sme nehovorili a cakali sme, kedy si to vsimnu sami. A trvalo to dost dlho inak 😀
@lucilaines tak to musela byť iná sranda .mne by to po chvíli nedalo a im jemne naznačila že aké som kúpila malému tričko😂
Dakujem dievcata moooc 😊😊 najviac sa mi páčia tie zreby 😍😍😍 este sa poradim s manzelom ale nieco z vasich odporúčaní urcite využijeme. 🤗🤗
Asi ten napad s trickom alebo zabalit bodycko s napisom Vnucatko c. 2 na ceste, stretneme sa ... a datum porodu. Prve sme my oznamovali dudlom v krabicke. Na sebe som mala take cierne saty v ktorych nic nevidno. Bolo to super
Ahoj, tam ja mam už 2 chlapcov a teraz budem tiez na Vianoce oznamovať novinu 😊 pred dvoma rokmi so. To tiež oznámila na vianoce, kde som zabalila cumlik, teraz mam v plane kúpiť knižku a rozprávkami a dnu napísať. Milá Babka túto knižku dostávaš, aby si mohla čítať rozprávky na dobrú noc mne, aj mojim bratom. Už teraz sa teším ne ten vyraz tváre keď jej to dôjde 😅 a neviem ci ďalšie Vianoce nebude otvarat darčeky už so strachom 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Daj dodarcekovej tašky dáke decke.vecicky neutrálne a povedz že ostatné dostanú neskôr