Oznámenie druhého tehotenstva

dadus_ka
29. nov 2020

Ahojte, poradíte prosím ako kreativne oznamit rodicom a svokrovcom ze cakame druhé babatko? Chceme na Vianoce pod stromcek ale ako? Ak nestihnem kontrolu u gyn a nebudem mat utz obrazok tak ma nic nenapada 🙈

1katus1
29. nov 2020

Daj dodarcekovej tašky dáke decke.vecicky neutrálne a povedz že ostatné dostanú neskôr

mariska1989
29. nov 2020

@dadus_ka na FB je jedna stránka de sa dá dať urobiť ako keby stieračov los .skúsim to pozrieť

mariska1989
29. nov 2020

@dadus_ka skús toto .mne osobne sa to strašné páči .byť znova tehotná tak si to dám urobiť ☺️

kulumulu123
29. nov 2020

@mariska1989 toto je super 👍

janedoe
29. nov 2020

@mariska1989 my davame tiez od nich. Aj muz obdobne dostal, ze bude tato 😁 Chudak, to este nepredychal 🤣🤷‍♀️

mariska1989
29. nov 2020

@kulumulu123 ja keď som to videla och to takýmto štýlom oznámiť ☺️😍 ja som to oznamovala cumlikom

mariska1989
29. nov 2020

@janedoe je to krásne a myslím že to není ani nejak extra drahé ..držím palce až dotiahneš do júna ☺️😍

tramtada31
29. nov 2020

Za manzelom prišla dcéra s tehotenským testom😀 a ak ti ide o utz, mozes použiť hocijaký z prveho tehu. Veď tam ide práve o tu fotku, nie, čo je na nej😊 a žreb je tiež super

miiriaam
30. nov 2020

@dadus_ka rodicom sme to oznamovali dudlikom v zabalenej skatulke (ruzovym lebo som chcela dievcatko a aj bude😊) a kopiou sona.. A prarodicom tym stieracim oznamenim😊

lucilaines
30. nov 2020

My sme druhe oznamovali tak, ze starsiemu synovi sme obliekli tricko s napisom “velky brat” a tak sme prisli na navstevu. Nic sme nehovorili a cakali sme, kedy si to vsimnu sami. A trvalo to dost dlho inak 😀

mariska1989
30. nov 2020

@lucilaines tak to musela byť iná sranda .mne by to po chvíli nedalo a im jemne naznačila že aké som kúpila malému tričko😂

elenita
30. nov 2020

@janedoe Toto je ake uzasne 😍 Najradsej by som to aj ja takto oznamila starym rodicom, len este neviem, ci bude co oznamovat 🙈 😂

zuzuliatko18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadus_ka
autor
30. nov 2020

Dakujem dievcata moooc 😊😊 najviac sa mi páčia tie zreby 😍😍😍 este sa poradim s manzelom ale nieco z vasich odporúčaní urcite využijeme. 🤗🤗

19daniela90
30. nov 2020

My sme oznámili tak,že synovi som obliekla body, kde bol text : Čoskoro budem veľký braček. Dala som namaľovať jednej pani z nášho mesta. Takto som aj manželovi oznámila. Jemu kus dlhšie trvalo, kým pochopil 😂

kiki68
30. nov 2020

Asi ten napad s trickom alebo zabalit bodycko s napisom Vnucatko c. 2 na ceste, stretneme sa ... a datum porodu. Prve sme my oznamovali dudlom v krabicke. Na sebe som mala take cierne saty v ktorych nic nevidno. Bolo to super

radiah
30. nov 2020

@janedoe krasne 😍 az mi slza vysla pri tej predstave... Rodicua, stromcek a suchanie losa

bam11
8. dec 2020

Ahoj, tam ja mam už 2 chlapcov a teraz budem tiez na Vianoce oznamovať novinu 😊 pred dvoma rokmi so. To tiež oznámila na vianoce, kde som zabalila cumlik, teraz mam v plane kúpiť knižku a rozprávkami a dnu napísať. Milá Babka túto knižku dostávaš, aby si mohla čítať rozprávky na dobrú noc mne, aj mojim bratom. Už teraz sa teším ne ten vyraz tváre keď jej to dôjde 😅 a neviem ci ďalšie Vianoce nebude otvarat darčeky už so strachom 😂

elenita
8. dec 2020

@bam11 Toto je krasne 😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre