Orgazmus v prvých týždňoch tehu

simik20
22. júl 2021

Ahojte žienky, možno taka blbá otázka, ale predsa sa to spýtam, ako ste to mali vy môže to nejako ovplyvniť tehotenstvo alebo potrat aj keď nemám nejaké vážne komplikácie...?

alison11
22. júl 2021

Ahoj určite neuškodí bábätku ja som omnoho lepšie prežívala orgazmus poč tehotenstiev silnejšie,lebo maternica je prekrvenejšia a aj pošva počas tehotenstva pokiaľ nemáš riziko ako hematom,či špinenie v tehu a nezakázal gyn. tak vpohodke.

tianna
23. júl 2021

Ja som mala jeden a takmer som potratila. Chvalabohu to dobre dopadlo, no potom až do pôrodu celibát.. A to nič nenavsedcovalo že by mal byť akýkoľvek problém. Jeden orgazmus cca v 8. týždni a začala som masívne krvácať.

katka435
23. júl 2021

Pýtala som sa na to lekárky v gyn.poradni tu na MK a povedala, že orgazmus nemôže nijako ublížiť, samozrejme, ak nemáš rizikové tehotenstvo. Aj ja prežívam teraz org veľmi intenzívne, niekedy stačí fakt málo, nedá sa mi ubrániť. Ale samozrejme dávame pozor.

alison11
23. júl 2021

@tianna Juj to mi je ľúto ☹ zrejme nejaká cievka musela prasknúť .Za to maličké myslím sa oplatilo vydržať i keď je to zaberák,môj muž posledný trimester nechcel bál sa že drobcom ublíži.

tianna
23. júl 2021

@alison11 áno, pre drobcov človek vydrží všetko 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre