Orgazmus v 8. týždni tehotenstva

26. okt 2020

Dobrý večer... mali ste orgazmus niektorá na začiatku tehotenstva ? Nič sa vám nestalo, ja som veľmi nechcela ale nebol to sex len také obtieranie a mali sme obaja naraz a teraz ma začalo tak divne boliet brucho... dúfam, že nič som nemohla urobiť bábätku... Nechcela som ja ale tak dajak prišlo na mňa...

hailey1
26. okt 2020

😂😂😂

bluka2
26. okt 2020

Pocuj, ak by toto nieco robilo babatkam, uz by si o tom pocula ;)

mell_k
26. okt 2020

Možno si znova otehotnela a budeš mat dve bábätká s dvojmesačnym rozdielom

ckatka
26. okt 2020

Ja mam takmer denne a a som.skoro v 8 mesiaci 😂🤦‍♀️

cervenaruza123
26. okt 2020

V zdravom tehotenstve orgazmus nema ako poskodit. Orgazmus moze zena zazit aj pocas spanku a nebude si to ani pamatat, zazivaju ho takto dokonca niekedy aj male deti. Ale po orgazme v tehotenstve moze trochu pobolievat brucho. Neboj sa.

adkka_
26. okt 2020

Niektore z nas bez posmeskov a ironie nevedia fungovat asi 🙂 orgazmus by nemal byt problem, treba si ale davat pozor pri styku, najma ak je placenta nizko. Moze ti to sposobit krvacanie a nasledne aj hematom. Skratka treba si davat pozor a s nicim neprehanat 🙂

autor
26. okt 2020

@mell_k sex nebol a pýtam sa žien co mali orgazmus na začiatku tehu, nie takých arogantnych a takých so sa posmechuju ako ste vy.... Normálna otázka áno, nie odpoveď, neboj sa a nie také sprostosti.... Píšem, že sme nemali sex...

autor
26. okt 2020

@adkka_ ďakujem pekná odpoveď...

autor
26. okt 2020

@ckatka fuha....muz musí byť šťastný... Ale mali ste aj na začiatku???

sara07
26. okt 2020

vola sa to google ale aka otázka taká odpoved, ano rehlia sa lebo nechapu ako môže niekto dat takuto otazku sem

makakova
26. okt 2020

Neviem co je vam podaktorym vtipné, ale ja som na začiatku tehotenstva mala po orgazme na druhý deň rano silné krvácanie, ihneď sla na gyndu ,dostala lieky ba udržanie plodu a zostala som na rizikovom. Takže uz by som sa bala druhý krát

sara07
26. okt 2020

@makakova ale čo si urobila hladala si kde info ? pytala si sa na mk

makakova
26. okt 2020

@sara07 nie volala som doktorovi.. tak ono môže prasknúť nejaká cievka z prekrvenia, človek nikdy nevie.. autorka ma právo sa pýtať. 🙂

autor
26. okt 2020

@makakova ale my sme nemali sex, len orgazmus som mala

sara07
26. okt 2020

@makakova to je spravny pristup uplne najideálnejší

sara07
26. okt 2020

tak si prosím ta pozri kolko svalov je zapojených a čo sa deje v tele pri orgazme , snád si svoje telo poznáš alebo nie

makakova
26. okt 2020

Ani ja som sex nemala vtedy,... čisto len orgazmus

hailey1
26. okt 2020

Zamyslenie, co mi je smiesne... tehotenstvo NIE JE choroba. A stale dokola a dokola otazky - minule otazka, ci sa moze v tehotenstve vysavat, zjest pasteku, pobehnut na schodoch atd. Co by sa malo stat? Pokial je zdravo tehotna (co zjavne je, ak nema styk zakazany lekarom) ako bolo povedane hore, stat sa nemoze nic. Dieta je chranene, tak to zariadila priroda. Precitajte si zeny, co sa deje s Vasim dietatom, ked sa riadne huronsky smejete, ani to by ste asi nemali.
Autorke - uzivaj si tehotenstvo a nezamyslaj sa nad vsetkym, ci to robis spravne. Ak by sa nieco nesmelo, lekar by ti to dozaista povedal.

cookie29
26. okt 2020

No čo drobček mal vírivku 😜

karamellova
26. okt 2020

Nechapem niektore ustipacne odpovede. V 8tt este mozno ani nebola u lekara takze nevie ci ma zdrave alebo rizikove tehotenstvo.
Autorka- pokial by si zacala spinit alebo by bolesti neprestavali vybehni pre istotu na pohotovost

adkka_
26. okt 2020

@hailey1 prepac ale vsetkym tym ktori vyhlasuju ze tehotenstvo nie je choroba by som nakopala do zadku, nie kadza ma priebeh idealny, a jej ked sa nieco nezdalo, tak sa spytala, nie vzdy pri malickosti je vhodne kontaktovat hned doktora, ak ide o malickost, spytam sa laikov - nie o tomto modry konik nahodou? A ak z viacerich ust vyplynie ze treba utekat tak ver ze utekat bude. Je jasne ze treba zdravo uvazovat, podla mna keby autorka zacala nedajboze krvacat tak by nezakladala temu tu, ale uz by bola na pohotovosti nie? A dalsia vec, kto komu drzi pistol pri hlave, aby cital vsetky prispevky, ked to niekoho otravuje, tak to necitam, ci to uz socialne siete tak clickbait-uju ze neodolame prispevok otvorit precitat a este sa aj nervozne vyjadrit??? ✌🏻 Peace

hailey1
26. okt 2020

@adkka_ ja absolutne nie som nervozna 😄 a neodpovedam nervozne. Ja by som zasa nakopala do zadku zeny, co z tehotenstva robia nejaky NADstav, povedala by som chorobu, pocas ktorej uz by diskutujuce najradsej zakazali aj dychat vzduch, sak je znecisteny. Keby som riesila takto vsetko pocas mojho tehotenstva, do deviateho mesiaca som na psychiatrii.
Treba utekat po orgazme? Ako fakt? Je to sucast fyziologie cloveka, preboha, zeny 🙏🏼 Ona nespadla a neudrela sa, ani neurobila nic, co je pre jej telo neprirodzene. Obcas si poviem, ze z tohto normalne sociologicku studiu urobit co sa tu riesi..

autor
26. okt 2020

@adkka_ ďakujem, pekne ja sa len tak pýtam lebo ma začalo divne boliet brucho, možno si len namyslam... Bol to samozrejme len klitorisovy orgazmus žiaden iný.... Len som sa spýtala ci tu je niekto kto mal orgazmus a ci je všetko ôk, ako žena, bábätko ci sa narodilo ôk? Presne zatiaľ nespinim ani nič a u lekárky som bola len raz a ta povedala, do kopy nič... Úsmev a povedala mi, že o mesiac sa vidíme nič iné...

adkka_
26. okt 2020

@hailey1 som rada ze ti pocas tehotenstva nic neublizilo a ze si ho mala predpokladam z prispevku “normalne” ale nie kazde telo je totozne s tym tvojim, nie kazda maternica je taka ako ta tvoja. Bud rada ze tvoje tehotenstvo nebolo “choroba” 🙂 inym zenam staci zdvihnut vedro pradla z pracky, a zacne kolotoc problemov.

autor
26. okt 2020

@hailey1 ved ja sa len pýtam ci je tu niekto kto mal orgazmus a ci je to v poriadku.... Nič iné

sara07
26. okt 2020

ach jo, ked budeš mat orgazmus daj si ruku na klitoris a pochopíš, že tam tie svaly pracuju , trocha sa don ponor a uvidíš z čoho ta mohlo boliet brucho

jamidea
26. okt 2020

@adkka_ tehotenstvo NIE JE CHOROBA a kto tvrdi ine tak dezinformuje.

adkka_
26. okt 2020

@jamidea tak.. dajme na vas nazor teda 🙂

cervenaruza123
26. okt 2020

@jamidea Tehotenstvo nie je choroba, ale aj v tehotenstve moze vzniknut problem, ci choroba, ktora ohrozuje matku ci dieta. Resp. moze byt stav, v ktorom vypuknutie problemu ci choroby hrozi, takze je nutna prevencia, aby sa tomu zamedzilo, aj ked zena este "chora" nie je. Plus samozrejme v tehotenstve je ovela vyssie riziko vzniku niektorych zdravotnych problemov, velmi vela veci sa v tele zeny meni. Nehovoriac o tom, ze mnohe zeny su chore aj pred tehotenstvom, v tehotenstve sa zdravotne problemy len zvyraznia. V tehotenstve aj liecba zeny prebieha inak v pripade zdravotnych problemov, vzdy sa tehotenstvo musi hlasit lekarovi, aby vybral vhodne lieky ci postupy liecby. Takze nie je to sice choroba, ale nie je to ani bezny stav, pocas ktoreho zena moze robit hocico a uzivat hocico bez akehokolvek rizika.

cervenaruza123
26. okt 2020

Autorka, myslim, ze vela zien malo orgazmus v tom case, ved vela zien v prvych tyzdnoch o svojom tehotenstve ani netusi. Pokial zena nema rizikove tehotenstvo, tak moze kludne aj mat sex a neohrozi to dietatko. V tychto tyzdnoch ta ale moze pobolievat brucho aj tak "bez priciny", maternica pracuje, telo si zvyka, v prvom trimestri je to pomerne bezna vec. Mne na to lekar odporucal brat horcik. Samozrejme, ked sa bolesti budu stupnovat ci budu prilis silne alebo budes mat zvlastny vytok, spinenie ci zacnes krvacat, tak treba ist urcite za lekarom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre