Orgazmus v 7. týždni

18. okt 2023

Ahojte, mám takú otázku. Od začiatku tehotenstva som pár krát spinila. Dr mi dala duphaston a na poslednom sone mi bolo pekne vidno gestacny vak. Teraz ma čaká kontrola budúci týždeň. Ale, mám hroznú chuť na sex. Sex doktorka zakázala, ale myslite že bude vadiť aj čisto orgazmus keď ma urobí priateľ rukou?

anjelicek26
18. okt 2023

Akykolvek orgazmus sposobuje stahy... ak si spinila, dole je to velmo prekrvene, asi by som to nehrotila aspon do tej kontroly... mozno ti povie, ze uz je vsetko ok a mozete...

januska12323
18. okt 2023

Dr. Zakázala ale ty sa budeš pýtať na koni.

nikpa
18. okt 2023

V 7tt so spinenim znamená, že tehotenstvo je ohrozené. Doktorka ti zakázala mať sex. Tak si ujasni, čo ti je prednejšie, či dieťa alebo orgazmus.

stellarstar
18. okt 2023

Keď máš sex zakázaný ( počas sexu máš tiež orgazmus ) tak nesmieš mať ani orgazmus vyvolaný prstami či jazykom. Skroť sa a vydrž dokonca

butterh
18. okt 2023

Ahoj, som v 8 týždni tehotenstva a tiež bez som chcela mať takú chuť na sex 😃 ja už 3 týždne nemám vôbec chuť . Nechápem to zrejme je to z únavy aj z občasných nevoľnosti. Dúfam že sa to zlepší 😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre