Orgazmus počas tehotenstva

10. jún 2023

Ahojte asi blba otazka ale chcem sa opytat som v 8tt tehotenstva ..po ivf sex mame zakázaný min 3 mesiace …ale ja si neviem pomoct ale som strasne náruživa 🙈samozrejme ked dr povie 9mesiacov abstinovať tak budem ..len sa chcem opytat ci by mi uškodil aj orgazmus bez sexu …viete ako to myslim … bojim sa samozrejme len ci mate niektora skúsenosť dakujem

stellarstar
10. jún 2023

Ved pri orgazme sa sťahujú svaly maternice tak keď dr povedal žiaden sex tak žiaden sex. Je to fakt také ťažké to dodržať?

petamich
10. jún 2023

prave ten orgazmus moze byt problem, lebo sposobuje stahy maternice, chapem, ze tehotenske hormony su svina a na niekoho pospobia prave takto, len si asi treba urcit priority 🤷‍♀️

autor
10. jún 2023

Ved ma tu neukamenujte …napisala som ze vydrzim aj 9 mesiacov nemať SEX !!!myslela som ci nieje rozdiel mat orgazmus inak ako sexom !

stellarstar
10. jún 2023

Nie nie je rozdiel keďže pri orgazme sa sťahujú svaly maternice a jedno či máš sex alebo si len prštekom šteklíš klitorku

autor
10. jún 2023

@stellarstar okik dakujem pekny den

veronikaszabova
10. jún 2023

A ty v tom vidis nejaky rozdiel?

beatrixx1525
10. jún 2023

Omg ženy sa kus kontrolujte preboha 🤦‍♀️ autorka sa normálne slušne opýtala a vy tu z nej idete urobiť k**vu čo si nevie odoprieť, tieto vaše moralizujuce reči jej určite pomôžu... K veci, neviem, či sa smie alebo nie, to je otázka skôr na lekára v takom individuálnom prípade, ja len že časom tomu orgazmu nezabrániš ak si to telo proste žiada tak to kľudne príde aj v spánku, je to viac ako pravdepodobné nakoľko podvedomie a sny človek neovplyvní. Tak len aby si sa potom necítila zle a nemala zo seba výčitky, že si nechtiac mohla ublížiť alebo niečo.

jaskolka
10. jún 2023

Orgazmus je orgazmus. Ci k nemu dôjde sexom alebo masturbáciou je úplne jedno. Práve stahy maternice môžu byť "škodlivé" v rizikovom tehotenstve

stellarstar
10. jún 2023

@beatrixx1525 veď píše ze lekar jej povedal ze prve 3 m žiaden sex 🙄 ja som bola tiež na ivf a mne bolo tiež povedané že žiaden sex a to ani lted vkladom som nesmela mat

beatrixx1525
10. jún 2023

@stellarstar lekár jej povedal žiaden sex, čítať viem aj ja diky. Orgazmus sa nemusí dosiahnuť len sexom. Práve sa nemusí dosiahnuť sexom vôbec v niektorých prípadoch. Autorka sa vyslovene pýta či mimo sexu orgazmus svojpomocne môže a tu je otázka či jej lekár zakázal sex kvôli inému dôvodu ako kvôli sťahom, pretože ak kvôli nim tak samozrejme nemôže ale to my nevieme a preto jej vravím že je to na konzultáciu priamo s tým lekárom, on jej zdravotný stav pozná. Neviem inak prečo si mala potrebu reagovať na mňa a pripomenúť mi niečo čo už v príspevku spomenuté bolo

stellarstar
10. jún 2023

@beatrixx1525 tak lekári bežne vravia sex t.z automaticky žiaden orgazmus, treba trochu rozšírene rozmýšľať. Veď počas orgazmus či už so sexom alebo bez sa sťahujú svaly maternice a to by každá žena mala vediet

autor
10. jún 2023

@beatrixx1525 dakujem Ti velmi pekne za normálnu odpoved 🙏🏻ved to ze o mimi sa snazime 6 rokov niesom ziadna nymfomanka co potrebuje mat sex kazdy den ..sam muz povedal ze ked sme tolko cakali na nase babatko tak toto bude najmenej co mozme spravit ..ja len na margo toho ze proste vzrušuje ma len ked si to predstavim .. nerobim to naschval 🤦🏼‍♀️

autor
10. jún 2023

@stellarstar tak mne ked povedal ziadny sex nezačala som sa ho vypytovat a ani orgazmus ???ja som si myslela ze SEXOM čiže muzovim penisom mi moze nieco poškodiť dnu ked je to vsetko citlivé ..(špinenie ..krvacanie..infekcia ..ci uz s kondómom alebo bez …)nic dievcata nechajme tuto temu tak ja sa budem snazit ovládať a kašlať na to ..

stellarstar
10. jún 2023

Penisom nie keďže penis ti až do maternice nejde, ten sa dostane až ku krčku maternice. Tu ide o ten orgazmus čiže sťahovanie svalov maternice. Z druhej str potom už infekcia alebo zranenie krčku

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. jún 2023

@lovatko jezis ty si chora …akoo nemam slov faakt radsej nekomentuj !!!!

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. jún 2023

@lovatko pekny vecer Ti prajem …

nikii51
11. jún 2023

@lovatko ty by si sa mala najskor naucit citat s porozumenim, a az potom si tu chodit nieco kompenzovat nevhodnymi komentarmi. Autorka, nech ma ake chce meno, dala normalnu otazku a cakala odpovede. Ved na to to tu je.

autor
11. jún 2023

@nikii51 ďakujem Ti ❤️ 🙏🏻 lebo si pripadam ako daka nymfa co je jej prednejší orgazmus ako dieta 🤦🏼‍♀️

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beatrixx1525
11. jún 2023

Autorka pls nič si nerob z týchto rečí tu, spoločnosť je u nás ešte stále nastavená na stredovek kedy sa žena má hanbiť za to, že jej je sex príjemný a má slúžiť len ako odbavenie sa pre chlapa. Koniec koncov všimni si o čom je každá druhá téma na koni... Fakt nič si z týchto dinosaurích názorov nerob a normálne sa najbližšie svojho lekára spýtaj kľudne na masturbáciu, nič na tom nie je i keď to môže byť trošku ťažké rozoberať s cudzím. A ako som už povedala, nie si horší človek, horšia matka len preto že je pre teba tvoje telo dôležité a počúvaš ho. Ty si neprestala existovať teraz len preto že nosíš v sebe bábätko, si stále plnohodnotný človek ktorý má svoje potreby. Hlavu hore.

autor
11. jún 2023

@beatrixx1525 ďakujem Ti ❤️❤️

autor
11. jún 2023

@lovatko a ty nic ine nerob len sleduj kto aku temu napise aby si mohla hejtovat!

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. jún 2023

@lovatko Nejdem sa uz k tvojej osobe vyjadrovať …🤮

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viki_00
13. jún 2023

Viem presne ako sa cítiš, už som si myslela že len mne šibe, tiež som po IVF akurát 10 tt. A už to na mňa prichádza že mi to začína strašne chýbať 😀😀😀😀😅už aj sny mame také že ma z toho ide poraziť .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre