Ahojte kocky.
Prosim vas,mate skusenost s neustalymi herpesmi v 1.trimestri? Som v 9.tt a prave sa mi vyhadzuje uz 3.herpes v poradi,odkedy som tehotna. Ledva mi zmizol druhy, uz som dostala virozu od malej s kaslom, ledva som sa vyhrabala z virozy,uz sa mi robi dalsi herpes. Je toto normalne? Viem,ze v 1.trimestri je oslabena imunita,ale toto mi uz pride fakt moc. Dakujem za vase skusenosti
Mne pomohla pasta z Aloe od forever. Na akútne prípady je super pretože veľmi rýchlo herpes vylieči. No a potom som si zadovazila ešte preventívne balzam Lips, tiež s Aloe + Jojoba. Popamaha predchádzať herpesom 😉
Herpes sa ti vyhadzuje preto že máš oslabenú imunitu. Tým že teraz ide všetko dobré ku bábätku tak na teba nič neostáva 🙂 skús si nasadiť bčko plus asi ti doktor dal kyselinu listovú. Mne po prvom trimestri zmizli 🙂
vitamin E, zinok, selen, methyl folate, methylcobalamin (B12). ak by si nebola tehotna, mam aj dalsie tipy ale pre tehotnych vela toho neostava okrem vitaminov
@pasikavamacka napis aj dalsie typy prosim, nebudeme stale tehotne a herpesy zial mame aj nadalej. dakujem
@comika aminokyselina L-lysine nalacno s odstupom od jedla 1 hodinu, vo vysokych davkach 1-3gramy. dalej monolaurin ma antiviralne ucinky, co je vytazok z kokosoveho oleja. byliny s antiviralnymi ucinkami su isatis, lomatium, sladke drievko. vo forme tinktury. Na posilnenie imunity huby ako cordyceps, reishi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zaba22 ahoj ja som a tym bojovala cele tehotenstvo. Po 30. herpesy som ich prestala pocitat. Dokonca pri porode sa mi vyhodil na pere a brade tak som ani nemohla ani pobozkat babo, az po 2 tyzdnoch tusim. Stale som sa pytala dr ci to ma nejaky vplyv na babatko, vacsinou hovorili ze nie, ak som herpes uz mala. Ale jasnu jednoznacnu odpoved som nikdy nedostala.