Ahojte,, mam taku otazku, ide o moju sestru. Je v zhruba 7-8 tyzdni tehotenstva.Pred tyzdnom jej robili ultrazvuk, kde doktorka videla akciu srdiecka, v piatok bola znovu, ale bola tam ina doktorka a ta odozvu nevidela a kazala jej prist o tyzden ☹ ako je to vlastne s tym, mohla jedna doktorka vidiet a druha nie, alebo je to uz zle? Je to teraz strasne to cakanie. Nemate niektora podobne skusenosti?
tiez mi napado, ze mohol byt menej citlivy ultrazvuk, neviem. lebo ak raz srdce bije, ked prestane, zle je.
a preco segra chodi na sono tak casto? mne robili prvesono v 10 tyzdnia
robili jej to sono koli tomu ze zacala spinit,,ale uz je vsetko ok,, spinenie po dvoch dnoch prestalo ale to srdiecko ☹
Mne tiež až v 10 týždni potvrdila akciu srdiečka, dovtedy hovorila že nie je este nič vyhrate
@akoe ono za normalnych okolnosti je 6TT na akciu srdca este priskoro. malokedy doktor povie, ze uz je tam ... ozaj neviem, aky si mam na to urobit nazor. mozno iba, ze jedna doktorka je lepsia a skusenejsia? snad. a ta druha len rychlo prezrela a neskumala ....
keby bolo zle, tak sestra najskor krvaca. tak len drzim palce.
andrejta: zatial nehce,, ale urcite ju tam este vykopem, podla toho co som tu za dva dni precitala, tak to ide od pripadu k pripadu.Nemozem uverit tomu, ze po tolkom snazeni to dopadne zle ☹ ☹ Ona je ale zdravotak a veri doktorom ☹
mne to pride ze je zle, este aj to spinenie. v 7tt ma bit akcia uz naplno silna.nielen ze sa da vidiet ale aj pocut. Krv jej mohli vziat ci jej HCG stupa alebo klesa.
Tak ja som taky pripad ako tvoja sestra.tiez som bola v 7-8 tyzdni ked som bola na ultrazvuk a mojho lekara vtedy zastupoval iny.srdiecko bilo vsetko bolo v poriadku.to bolo vo stvrtok.v sobotu som zacala spinit ale tiez len pol dna.v stredu som bola na dalsi ultrazvuk a tam uz akcia nebola islo o zamlknuty potrat.o 3 dni som zacala spinit a mat bolesti ale to uz ma brali na cistenie.nechcem brat nadej ale tak ak jeden lekar akciu videl a druhy o par dni nie nemyslim ze to bude ultrazvukom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nech ide k tej prvej aj skorej, ja by som nevydrzala, by som sa im tam hned nasupila. A robili to na tom istom ultrazvuku?