Ahojte, začína ma chytať panika. Je to moje 4 tehu. ale toto je prvý krát kedy mam tak veľký rozdiel medzi termínmi... Obzvlášť preto že som si takmer na 100% istá kedy sa nám bábo podarilo splodiť. Takže v číslach..... poslednú MS som mala 20. júla, bábo sa nám mohlo podariť jedine 3 alebo 5 augusta, cyklus zvyknem mať v priemere 32 dnoví ale vždy je to inak. Podla MS som teda v 12tt no podla ultrazvuku som 9+4. Môže to tak byť? Na USG doktor nerobil žiadnu paniku... vraj je všetko ok a mám prísť o 2 týždne.... čo si o tom myslíte?
Podľa MS si 12tt podľa lekára 10tt. Rozdiel 2 týždne je úplne štandardný, nie je dôvod sa nad tým pozastavovať. V kľude si to užívaj.
Ja mam rozdiel 15dni, terminy mi dal dva 10.11. a 25.11. ale viac-menej sa drzi toho 25.teho, aj matersku mi rata 6tyz pred 25.11. viem ze som mala posunutu ovulaciu o 2tyzdne, ja mam dlhe a cudne cykly. Stava sa to bezne. Ked som isla k dr ze som tehotna tak to nevidel ruzovo lebo si nedal povedat ze nie je problem s rastom plodu ale s posunutou ovulkou,,potom to pochopil.
V mojom tehotenstve som mala rozdiel 3 týždne, išlo to takto až do pôrodu.Dôlezité je ako sa bábo vyvíja.U nás bolo všetko ok,len sme boli viac sledovaní.držim palce
Ďakujem, mna skôr milí ten dátum počatia som si takmer na 110% istá že to bolo toho 4 augusta čo vlasne sedí aj na ten pôvodný termín teda 12tt. A to čakanie na ďalší ultrazvuk ma ubíja
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@k1234 ver doktorovi. Je to o.k.