Od kedy môžu byť tehotenské nevoľnosti?

8. dec 2022

Od kedy môžu byť tehotenské nevoľnosti? Ja mám za to, že tak zhruba po 3 týždňoch od oplodnenia. Či môže to byť aj skôr? Napríklad po týždni? Pred týždňom som mala normálne MS a test bol negatívny, ale cítim sa dosť zvláštne.

leuska1991
8. dec 2022

Keď si mala menzes a test negatívny tak to tehotenstvo nebude

petamich
8. dec 2022

nie, tyzden po oplodneni urcite nemozu byt tehotenske nevolnosti, ked tak tie vsugerovane (a to nemyslim v zlom), tehotenske nevolnosti = HCG je vysoke a telo ho nevie uplne spracovat a to su tie nevolnosti, ak je HCG vysoko, tak test by nebol negativny

podla mna prve realne nevolnosti tak v 6tt (4tt od oplodnenia cca.) ale u niekoho kusok skor ak napr. dvojicky a pod.

kitycat
8. dec 2022

Nemusia byt vobec

jesenzima
8. dec 2022

Ja som asi v 6-7 týždni ostala neskutočne unavená.. to bolo prve...zaspala by som postojačky.. myslela som, že to bolo z darovania krvi, ale trvalo to dlhšie, tak som otestovala a bolo...

petruska173
9. dec 2022

No ja teda začínam 8tt a som až nešťastná z toho že nemám žiadne príznaky. Občas ma premkne strach či je všetko ok.

daffynko
10. dec 2022

@petruska173 ja to mám skoro rovnako

alex4220
14. dec 2022

@petruska173 ja som v 6tt a tiež to mám tak. Všade čítam aké príznaky by už mali byť a ja nič. A kontrolu mám až 19.12. tak musím len vydržať a veriť, že je všetko OK

diaszoky
29. dec 2022

@alex4220 ahoj ako ai dopadla u dr? Ja citim iba nechutenstvo mam
Na ksichte vyrazky a citlive prsia

veronikabr
29. dec 2022

Ja som dnes ešte len 4+5tt a už týždeň mám bolesti ako pri MS. V noci sa pravidelne budím na cikanie o 2-4-6. V živote som toľko nechodila na záchod😂 taktiež ma dost pobolieva hlava no a dnes mi bolo už aj do vracania ale akosi som to udržala. Čiže fakt 100 ľudí 100 chuti ako sa vraví. Dakto bez príznakov kľudne prežije aj 3 mesiace niekto prvý mesiac a deje sa mu všetko😂

diaszoky
29. dec 2022

@veronikabr aj ja sa budim kolo 4 rano kazducky den na malu nechapem narocky od 7 uz neijem vodu a vzdy.. mam iba nechut dnes aj bolest hlavy . Zatial
Nevolnosti nemam no napr moja sestra ich nala az v tretom mesiaci.. a tu bolest Ako na ms ale sslabsiu som mala tyzden po pozit teste potom uz nie

katuskamala1
29. dec 2022

Od 6tt takze 4t po oplodnenia. Velmi vynimocne skôr. Logicky - ako bolo vyssie spomenute, priznaky su kvoli hcg hormonu, musi byt vysoky.

diaszoky
29. dec 2022

@katuskamala1 a ako je mozne ze niekto
Ho ma vysoky a nema nevolnosti

katuskamala1
29. dec 2022

@diaszoky lebo kazde telo je ine a nie kazde nevie zniest taku zmenu toho hormonu.. Alebo neviem - opytaj sa lekara.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre