ahojte,
dnes som bola u lekara, takze som tehotna...je to moje druhe, prve nedopadlo dobre
ale vsimla som si, ze som neskutocne smadna...aj v tom prvom pripade to tak bolo...denne som vypila neskutocne vela vody...a tak je to aj teraz
som trochu vystrasena, aby to nedopadlo znova zle (genetika)
boli alebo ste aj vy tak smadne?
dakujem...
ja som bola tiez strasne smadna, hlavne na zaciatku
bola som hrozne smadna. niekedy som si myslela, ze umriem od smadu skor, ako otvorim flasu s vodou. smadilo ma hlavne v noci. vkuse som pila vodu a chodila na wc. tehu cukrovku som nemala a dietatko je ok.
ano, dopriala som si tolko tekutin, kolko som potrebovala...hlavne v noci som mala extra napoje prichystane. Treba doplnit tekutiny ale aj dat pozor, aby sa telo nezavodnovalo a potom ti nepuchli nohy a pod. 😉
joj, dakujem velmi pekne...ste ma ukludnili, lebo uz mam z niektorych veci strach...najblizsie idem teraz za 3tyzdne, tak mu to spomeniem...uz teda oficialne na poradnu...ale tesim sa, aj sa bojim....tak uvidime, co zivot prinesie...
hmmm neviem, myslim, ze az okolo 8-9tt
ahojte. mala niektora z vas skusenost ze jej bolo zle poobede , vacsinou to zacalo v tu istu hodinu ?...
@seginiatko no, ja som teraz v 15tt, a zo zaciatku mi byvalo zle kedykolvek, a kdekolvek..teda nezvracala som, iba ma napinalo...ale v aute, vo vlaku, v praci, poobede, rano, vecer v posteli...tocila sa mi hlava, dvihal zaludok, vsetko mozne...a teraz uz konecne vpohode...
@seginiatko mne byvalo hlavne v 6-11tt zle po kazdom obede. Ale cca okolo 12t to uplne preslo. teraz mi je zle ked som hladna
@berenice8 - ja som smadna ako tavicka. Dokonca v noci sa budim na to ze sa potrebujem napit. vcera som spomenula doktorke a ta ze to je ok treba vela pit ...
Ja som tiež smädná a hlavne podvečer a večer.
aj ja som bola velmi smadna chodila som vsade s flasou ziadnu cukrovku som nemala a mam starsne nezbednu zdravu dievcicku 😉
Ja som v 7tt a tiez stale smadna pride to vacsinou az v poobednajsich hodinach
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som tehotna po 3x a ani raz som smad necitila,skor mam opacny problem,vobec smad necitim.No to nemusi nic znamenat 🙂 Niektore baby ,,grcaju,, kade chodia a je im zle a ine ani netusia,ze su tehotne.Drzim palce,aby to tentoraz dopadlo dobre.