Obrovský smäd na začiatku tehotenstva

berenice8
3. okt 2011

ahojte,
dnes som bola u lekara, takze som tehotna...je to moje druhe, prve nedopadlo dobre
ale vsimla som si, ze som neskutocne smadna...aj v tom prvom pripade to tak bolo...denne som vypila neskutocne vela vody...a tak je to aj teraz
som trochu vystrasena, aby to nedopadlo znova zle (genetika)
boli alebo ste aj vy tak smadne?
dakujem...

karap
3. okt 2011

ja som tehotna po 3x a ani raz som smad necitila,skor mam opacny problem,vobec smad necitim.No to nemusi nic znamenat 🙂 Niektore baby ,,grcaju,, kade chodia a je im zle a ine ani netusia,ze su tehotne.Drzim palce,aby to tentoraz dopadlo dobre.

zuziii21
3. okt 2011

@berenice8 ahoj,áno aj ja som bola stale smädna🙂 a teraz mám krásne,zdravé dievčatko🙂 myslím,že to neznamená nič zle🙂

leeenka26
3. okt 2011

@berenice8 nicoho sa neboj, ja som dnes postupne vpriebehu poobedia vypila asi 1 liter, a stale som bola smadna. To je take narazove. Niekedy ani cely den necitim smad a potom to pride odrazu. Drzim palce aj ja. Ja mam tiez zvysene riziko, ale verim ze vsetko bude ok.

jasminka7
3. okt 2011

@berenice8 velky smad moze znamenat tehotensku cukrovku. Nie som si vsak ista ci aj v zaciatku tehotenstva alebo len v neskorsich stadiach. Urcite by som to spomenula lekarovi.

tilly
3. okt 2011

ja som bola tiez strasne smadna, hlavne na zaciatku

fialkaa
3. okt 2011

bola som hrozne smadna. niekedy som si myslela, ze umriem od smadu skor, ako otvorim flasu s vodou. smadilo ma hlavne v noci. vkuse som pila vodu a chodila na wc. tehu cukrovku som nemala a dietatko je ok.

radlinka
3. okt 2011

ano, dopriala som si tolko tekutin, kolko som potrebovala...hlavne v noci som mala extra napoje prichystane. Treba doplnit tekutiny ale aj dat pozor, aby sa telo nezavodnovalo a potom ti nepuchli nohy a pod. 😉

berenice8
autor
4. okt 2011

joj, dakujem velmi pekne...ste ma ukludnili, lebo uz mam z niektorych veci strach...najblizsie idem teraz za 3tyzdne, tak mu to spomeniem...uz teda oficialne na poradnu...ale tesim sa, aj sa bojim....tak uvidime, co zivot prinesie...

manamani1
30. nov 2011

aj ja som dnes cely den smadna, kedy sa vam tieto priznaky objavili? je to tehu priznak?
@berenice8
@radlinka
@fialkaa
@tilly
@jasminka7

tilly
30. nov 2011

hmmm neviem, myslim, ze az okolo 8-9tt

jasminka7
30. nov 2011

@manamani1 ja som nebola nejako specialne smadna pocas tehotenstva. Len viem, ze to moze znamenat (tehotensku) cukrovku. Este som nepocula o tom, ze by smad bol tehu priznakom; to ale neznamena, ze tehotna nie si 🙂

lucikan
30. nov 2011

@berenice8 ano, ja som bola byvala velmi smadna, aj v noci som sa budila na smad, pohare s vodou vedla postele boli nutnost. Ale len asi prvu polku tehu, ku koncu mam pocit, ze to uz nebolo take silne.

manamani1
1. dec 2011

@jasminka7 tak mám negativny test,asi to bude niecim inym....

jasminka7
1. dec 2011

@manamani1 skoda. Ale ved nie je vsetkym dnom koniec. Drzim palce!

seginiatko
4. dec 2011

ahojte. mala niektora z vas skusenost ze jej bolo zle poobede , vacsinou to zacalo v tu istu hodinu ?...

berenice8
autor
5. dec 2011

@seginiatko no, ja som teraz v 15tt, a zo zaciatku mi byvalo zle kedykolvek, a kdekolvek..teda nezvracala som, iba ma napinalo...ale v aute, vo vlaku, v praci, poobede, rano, vecer v posteli...tocila sa mi hlava, dvihal zaludok, vsetko mozne...a teraz uz konecne vpohode...

zz134
5. dec 2011

@seginiatko mne byvalo hlavne v 6-11tt zle po kazdom obede. Ale cca okolo 12t to uplne preslo. teraz mi je zle ked som hladna
@berenice8 - ja som smadna ako tavicka. Dokonca v noci sa budim na to ze sa potrebujem napit. vcera som spomenula doktorke a ta ze to je ok treba vela pit ...

berenice8
autor
6. dec 2011

@zz134 dik, teraz to uz trosku preslo, hlavne v prvom trimestri to bolo strasne...

yuriko
28. nov 2012

Ja som tiež smädná a hlavne podvečer a večer.

katecameron
25. júl 2013

aj ja som bola velmi smadna chodila som vsade s flasou ziadnu cukrovku som nemala a mam starsne nezbednu zdravu dievcicku 😉

majka1c
6. máj 2014

Ja som v 7tt a tiez stale smadna pride to vacsinou az v poobednajsich hodinach

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre