Obličky a tehotenstvo

danicabbb
28. júl 2018

Ahojte maminky mala niektorá problém s bolesťou obličky? Ja mám konkrétne s ľavou bolí ma. Ako nieje to nič extrémne, ale aj tak sa bojím. Horúčky nemám a bola som hneď aj u dr moč je v poriadku. Naordinoval kľudový režim magnézium občas čaj spať na tom druhom boku. Malinké bolo v poriadku som v 8+3tt neviem či ma len ofúklo no v minulosti som prekonala zápal obličiek tak mám strach či sa to nevráti a neublíži.Nejaké rady, ako sa tomu vybarit? Plus nemôžem mať kamene, ale to ny asi bolelo. Že? Či ísť na sono obličiek? Ale enuskodim malému? Poraďte, ďakujem krásne

danicabbb
autor
28. júl 2018

@danicabbb nemáte niekto skúsenosť,maminky?

katka2602
28. júl 2018

@danicabbb ahoj, pol tehotenstva som pretrpela kvoli obličkam. Ale ja som mala kamienky (za 2 týždeň ich vyslo von 5). Ale prvotné správy bomi, že mi tlači malý na oblicku a mam spať na druhom boku, potom ze mam cystu, potom boli zle vysledky moču a nakoniec kamienky. Kamene sposobia bolesť az, ked sa posúva do mocovodu.

danicabbb
autor
28. júl 2018

@katka2602 zatiaľ mám moč oki uvidíme dúfam ti nebudú kamene vraj je to bolesť veľká a aj ti blokovalo moč, ako to riešili v tehotenstve u teba? Ďakujem

katka2602
28. júl 2018

@danicabbb mne sa robia kamene od malicka, no pocas tehotenstva to bolo o dosť horšie :( ale ja som bola na ATB. Bolesť to je riadna, keď sa posúvajú, už ked su v mechúre tak už to je ok a vyjdu von v pohode bez bolesti

bobricek1979
29. júl 2018

@katka2602 och to ma mrzí tak nech to má bezbolestný priebeh nech už netrpis. Ja uvidím modlím sa nech to bude omi dúfam v to ak nie nič mi neostáva len bojovať

katka2602
29. júl 2018

@bobricek1979 som 2 mesiace po porode, takže teraz mi je uz fajn, aj kamene vyšli takže už len na kontrolu pôjdem.

bobricek1979
29. júl 2018

@katka2602 ti je super tak sa držkajte aj s bábätkom
👍😍

katka2602
29. júl 2018

@bobricek1979 dakujem krasne. Aj vam vsetko dobre a nech zo rýchlo prejde.

bobricek1979
29. júl 2018

@katka2602 dúfam a ďakujem

juliavolna
14. apr 2023

@katka2602 prosím a co ste mali v moci?

katka2602
14. apr 2023

@juliavolna zle výsledky moču...krv, hnis..

juliavolna
14. apr 2023

@katka2602 krv hnis aj leukocyty a bielkoviny ? Pamätáte si aj na koľko krížikov ? 🙂

katka2602
14. apr 2023

@juliavolna to si veru nepamätám 😔 nikde som to tu nepísala? 🙈😄

juliavolna
14. apr 2023

@katka2602 nenašla som

katka2602
14. apr 2023

@juliavolna ja mam s týmto problémy nonstop aj teraz chodím na rozbíjanie. Ale moč uz ako taký neriešime, keďže vieme v čom je problém.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre