Ahojte maminky mala niektorá problém s bolesťou obličky? Ja mám konkrétne s ľavou bolí ma. Ako nieje to nič extrémne, ale aj tak sa bojím. Horúčky nemám a bola som hneď aj u dr moč je v poriadku. Naordinoval kľudový režim magnézium občas čaj spať na tom druhom boku. Malinké bolo v poriadku som v 8+3tt neviem či ma len ofúklo no v minulosti som prekonala zápal obličiek tak mám strach či sa to nevráti a neublíži.Nejaké rady, ako sa tomu vybarit? Plus nemôžem mať kamene, ale to ny asi bolelo. Že? Či ísť na sono obličiek? Ale enuskodim malému? Poraďte, ďakujem krásne
@danicabbb ahoj, pol tehotenstva som pretrpela kvoli obličkam. Ale ja som mala kamienky (za 2 týždeň ich vyslo von 5). Ale prvotné správy bomi, že mi tlači malý na oblicku a mam spať na druhom boku, potom ze mam cystu, potom boli zle vysledky moču a nakoniec kamienky. Kamene sposobia bolesť az, ked sa posúva do mocovodu.
@katka2602 och to ma mrzí tak nech to má bezbolestný priebeh nech už netrpis. Ja uvidím modlím sa nech to bude omi dúfam v to ak nie nič mi neostáva len bojovať
@bobricek1979 som 2 mesiace po porode, takže teraz mi je uz fajn, aj kamene vyšli takže už len na kontrolu pôjdem.
@katka2602 ti je super tak sa držkajte aj s bábätkom
👍😍
@bobricek1979 dakujem krasne. Aj vam vsetko dobre a nech zo rýchlo prejde.
@katka2602 dúfam a ďakujem
@katka2602 prosím a co ste mali v moci?
@juliavolna zle výsledky moču...krv, hnis..
@katka2602 krv hnis aj leukocyty a bielkoviny ? Pamätáte si aj na koľko krížikov ? 🙂
@juliavolna to si veru nepamätám 😔 nikde som to tu nepísala? 🙈😄
@katka2602 nenašla som
@juliavolna ja mam s týmto problémy nonstop aj teraz chodím na rozbíjanie. Ale moč uz ako taký neriešime, keďže vieme v čom je problém.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danicabbb nemáte niekto skúsenosť,maminky?