Obavy v 8. týždni

taktotedanie
29. mar 2022

Ahojte, dnes som 7+2, na poslednej kontrole 6+4 sme mali na utz aj akciu ❤️, mala som bolesti prs, pichanie v podbrusku. Dnes uz bolest prs mensia, uz len jemne pichanie v podbrusku, vytok ani nemam, ziadne krvacanie som si nevsimla, ranne nevolnosti pretrvavaju aj dnes rano.
Mam sa obavat, ze nieco nie je v poriadku? Precitala som si vela prispevkou na MK (asi som nemala…) velmi mamto zneistilo. Dalsiu kontrolu u dr mam az buduci tyzden.

thereisabear
29. mar 2022

Vôbec nič nenaznačuje, že by niečo nemalo byť v poriadku, nestresuj 😉 Všelijako sa to ešte bude meniť, niektoré dni ti nemusí byť vôbec nič.

ivetta1234
29. mar 2022

podla mna sa nemas coho obavat, teda aspon z toho co si napisala, mna prsa bolia od prveho dna az do teraz, niekedy viac niekedy menej, pichanie som tiez mala obcas ale podla vsetkeho to sa ti len maternica prisposobuje a casom to ustupi, ak nemas vytok ani krvacanie tak by som sa moc nestresovala 🙂 uzivaj

veronika3110
29. mar 2022

je to úplne normálne 🙂 kým sa neobjaví nejaká krvácanie, vôbec ničoho sa nemusíš báť.. mala som rovnaké pocity... všetko bolo ešte neisté a ja som sa všetkého bála...
aj to podbruško... môže byť, že sa len napr. rozťahuje maternica... ja som tak dostala veľké kŕče a už s plačom som utekala k dr. a tá mi povedala že je to len to svalstvo .. 🙂
všetko je v najlepšom poriadku, teš sa a užívaj si to

zanetakovacsova
29. mar 2022

@taktotedanie ja som na začiatku okrem bolesti pŕs iné priznaky nemala. Bála som sa stále ale lekár ma stále uistil že je to OK. Potom už prišli pohyby tak som bola pokojná. Najhorší bol 3.trimester no tam som mala bolesti, nevoľnosti a záha neskutočna.🙈 uživajte kým nemáte ťažkosti😋

deti95060810
29. mar 2022

každé tehu je iné, tak nechápem prečo sa porovnávaš s ostatnými...

taktotedanie
autor
30. mar 2022

@thereisabear
@ivetta1234
@veronika3110
@zanetakovacsova
@deti95060810 dakujem za odpovede nakoniec som sa rozhodla, ze nebudem cakat na kontroluc ktoru mam buduci tyzden a pojdem na kontrolu dnes (pre moj vnutorny pokoj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre