Ahojte žienky,
chcela by som sa Vás poprosiť o radu. Neviete prosím Vás kto robí v Žiline prípadne v okolí NT vyšetrenie v 11 - 13 týždni? volala som do prenatal v žiline a žiaľ majú dovolenku. Taktiež aj v Martine P. Grochal má niečo s prístrojom. Budem vďačná za každú radu,
Mne robil môj gynekológ pan doktor MUDr. Kyška
simusiatko83 a robí aj cezpoľným? 🙂
Ja som bola u Višňovského a spokojnosť 🙂
Ďakujem Vám za odpovede. A ešte jedna otázočka, išiel tam s Vami aj partner/manžel? 🙂 Môže tam byť prítomný?
@12barbora áno aj partner bol pri tom 🙂
@natpre píše ze v prenatale aj grochal majú dovolenku nerobia
@simusiatko83 teraz maji vsade dovolenky, ale na ich stranke sa da objednat online a tam po zadani udajov ako kolko tyzdnov si tehotna a kedy mas porod vyrataju ten tyzden kedy je vysetrenie potrebne vykonat preto to netreba uplne na poslednu chvilu nechavat. Ja som sa objednavala v 12tt a na dalsi tyzden ma zobrali, teraz som sa objednala znova a dali mi termin na 17.9. aby to vyslo v tie tyzdne kedy sa to vysetrenie robi. Jedine potom hladat dalsie kliniky kde nemaju volno🤷♀️
@natpre však áno 😊 ale ona píše že im volala... Tak asi je v 11tt a asi jej povedali do telefónu že majú 2tt dovolenku.... Ináč by sa nepýtala kto tu ešte robí také sono 🙂 😊😊 si myslím 😊
@natpre a v ktorom tt si? ja som im písala ešte 15.8. na to genetické sono a teraz uz som 18.tt ... napísali mi, že termíny budú rozdeľovať v priebehu 3 týždňov,ale že objednávku evidujú a ozvú sa,no zatiaľ nič, začínam byť v strese a neviem, či mám ešte volať alebo čakať, či sa ozvú tak ako napísali
@zuzanockamt ja som v 19tt a pisala som im v piatok a v sobotu mi dali termin na 17.9. Aby to vyslo na ten 22tyzden. Skus este zavolat ale ja ked som volala uplne prvykrat mi povedali ze mam ist online sa objednat a nie telefonicky🤷♀️
@simusiatko83 zdravim. Ma dr. Kyska aj certifikat na to vysetrenie nt? A aky je lekar? Co sa tyka spravania, odbornosti, atd? Ake mate s nim skusenosti? Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Este v cadci robil Schwarz, ale ten vraj od 1.9. Končí, tak potom jedine ísť niekam ďalej