Dievcata,
Akoze toto je fakt bizarna vec, co sa mi stala tuto noc. Mala som uprostred noci prvy krat pocas tehu nejaky eroticky sen a zrazu aj k tomu orgazmus. Este som len 6tt tehu tak sa bojim aby som si tam.nieco nespravila. S manzelom sex nemame, a par dni dozadu som spinila. Ale ako mozem tomuto zabranit?? AJ vy ste to zazili? A ak ano,je to normalne?pocas spanku to nemam ako ovplyvnit.
@eliska13 super. Dakujem za info. A neublizilo to baby?
@babyttcirl 100% to neublizilo dietatu
to je uplne normalne, mne sa to dialo cele tehotenstvo 😂 Tomu nijako nezabranis a babatku to neuskodi, neboj 😉 Enjoy 😂😂😂
@zuzkavladko ok, tak to som rada. Lebo predsa len v tych prvy tyzdnoch je to take chulostive a niekto este nejake stahy brucha/resp. Maternice. No AJ tak uz s tym nic.nenarobim , kedze ma to zobudila v noci ! 🙂
@babyttcirl je to uplne normalne a v druhom trimestri to bude uplna divocina 😄 Tam sa ti telo tak napumpuje hormonami, ze budes stale mysliet na sex. Mne z toho uplne zasibavalo 🤪 Nasi muzi su za toto obdobie celkom vdacni 😁
@babyttcirl Možno sa Ti to stalo aj preto, že s manželom nemáte sex. Neviem, či ho nemôžete mať zo zdravotných dôvodov, alebo sa len bojíš, ale ak ho mať môžete, tak by ste to možno mohli začať robiť. 😉
@h2 neviem, este som to nediskutovala a mojou gynekologickou.. idem o 10 dni na ultrazvuk, tak sa jej rovno opytam na toto.. asi to bude bizarre ale co uz 😬
@kataka10 hehe, no tak jsem zvedaf.
@babyttcirl a mne sa toto preco nedialo?! 😂ja som teda chut mala, ale toto som nezazila 😪😪😀
@babyttcirl ten sex by si mala mat,potom sa ti nebude o nom snivat
@babyttcirl asi ti chyba sex, ved ten môžte mat
@tomikejt lenze vies, ed nedela som trochu nespinila, vcera prvy den co nic nebolo cely den a dnes - po tom nocnom zazitku rano trochu zase. Myslim si ci to nieco nema AJ s utrogestanom a tymi tobolkami.
ahoj, ja som to tiez mala pocas celeho tehotenstva, vlastne oboch.. ovplyvnit to nevies, podla mna, aj keby si ten sex mala, aj tak by sa to dialo, cize je to uplne fyziologicke a velmi prijemne 🙂
@babyttcirl hlavne vydrz s tou "abstinenciou", dobre robis, ja som kvoli tomu v takom tyzdni isla krvacajuc na pohotovost, pozerali na mna jak na debila ze ci to ja neviem ze v takych skorych tyzdnoch je to riskantne... no vtedy som nevedela, teraz uz viem 😏 chvala Bohu sa nic nestalo, ale bol to riadny stres ktory nikomu neprospel... potom uz v druhom trimestri to bude ok 😊
@betka233 cize podla teba je to dost mozne, ze moje telo to tomto zazitkom dosralo? Akoze cely den spinim hnede.. nekrvacam. A ty si ako dopadlo? Co ti na to dali?
@babyttcirl ja keď som po rozchode začala teda abstinovat pretože som nemala potom dlhšie partnera, tiež som mávala tieto nočné orgazmy. Čiže môže to byť dôsledok toho, že abstinujete. Sama som teraz v 8tt a v 6tt som hnedo špinila. My sme od zistenia tehotenstva tiež spolu nespali, ale môžem ti povedať, že samozrejme sa snažím to partnerovi vykompenzovat. Pri tej kompenzáciu som sa sama nejako vzrušila a na druhy deň som špinila. A to bolo len vzrušenie. Takže ďalší krat som sa snažila to kompenzovanie aj ja brať menej vážne aby sa takéto nestalo. Orgazmus prekrvuje krcok a maternicu. Môžeš špinit aj z toho. Vylúčené to nie je. Ja som však v to období špinenia bola aj na dlhšej prechádzke. Takže nemôžem úplne presne povedať, či to bolo z toho. A čo čítam väčšinový ženy špinia v tom 6 tt. Ak máš však pochybnosti zajtra môžeš k lekárke, alebo na pohotovosť. Ja beriem aj utrogestan a od vtedy som už nešpinila. Ja všetko beriem vážne nakoľko mám za sebou pár zlých skúsenosti z tehotenstvami.
@m_o_n_c_a_k ja to uplne chapem, no presne toto si myslim AJ ja. Ale samozrejme nemohla son to ovplyvnit, akoze zastavila som to/zobudila som sa v hodine 11stej, takze cele sa to as neodohralo uplne. Ale tak zacala som spinit v nedelu - pondelok som bola u gynekologicky, bol AJ gestacny AJ zltkovy AJ maly plodik a hcg v poriadku. Dala mi lieky na spinenie, vcera som vobec nespinila a dnes rano/doobeda ano po tejto skusenosti. Pockam.este do zajtra co sa z toho vyvinie a pokial by toho bolo viac, tak urcite pojdem bud k lekarke alebo na pohotovost. Som len na zaciatku 6tt.. uvidime zajtra
@babyttcirl myslím si, že bude všetko v poriadku neboj sa.
@m_o_n_c_a_k dakujem ti! Velmi ma to potesilo 🙂
@babyttcirl ja som ho mat nemohla, vycvicila som sa az tak ze keď som mala erotický sen normálne som sa v ňom stopla a povedala si ze nemôžem 😁 doteraz nechápem ako sa mi to podarilo 🤔
@tianna a ako to mam urobit? Dufam ze toto sa nebude opakovat!
@babyttcirl nemyslim ze to spinenie je sposobene samotnymi "stahmi", u mna to asi skor bola ta klasika ktora sa stava ze vsetko je tam dole vyrazne prekrvene a partner moze hociktoru mini cievku porusit ale riskantne to chvala Bohu nie je... aj ked v tej chvili ti to nie je jedno, ved to teraz sama vidis... brala som potom isty cas Duphaston, vyborny liek, je na udrzanie plodu... inac bola som potom v 8mes v nemocke polezat kvoli zapalu mocovych ciest a boli tam zeny co poriadne krvacali a nepotratili, normalne jednu preliecili, vsetko ok a na druhy den vecer sla opat na prijem 🤦♀️ a ultrazvuk ok... neboj, pokial je ultrazvuk ok a srdiecko potom bude bit, nemas sa coho bat 😊 este by som ti mozno poradila zobrat magnezko, to je na uvolnenie svalov, pokial si ich mala resp mas "stiahnute", mozno trosku aj zo stresu, vsetky tehotne ficia na magnezku, mne to pomahalo...
@babyttcirl skus si to v hlave opakovať že nesmieš, ideálne aj na sex myslieť co najmenej. Neviem ci sa ti to podarí ale vyskúšaj..
@babyttcirl ja som mala pravidelný sex počas tehu a k to u aj pravidelne orgazmy v spánku, ale nestazovala som sa☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@babyttcirl je to úplne normálne😀