Nočné mory počas tehotenstva

romanelak
12. nov 2020

Ahojte... do jednej diskusie som už pisala že odkedy som tehotna trápim nespavosťou a celé noci som hore a potom to doháňame cez deň... ale posledný asi mesiac ma trápi zasa niečo iné... už aj keď zaspím tak sa mi snívajú fakt strašné sny, dnes som dokonca zažila druhu spankovu paralízu v živote. Ja už neviem čo so sebou mali, ste to niektorá? Ak áno čo Vam pomohlo alebo čím to môže byt?

eskop
12. nov 2020

@romanelak ahoj, ja mam nocne mory este aj teraz v 6tom mesiaci tiez obcas nespavost 😀🙈 a nic nepomaha.. aj paralizu som uz zazila nedavno.

eal
12. nov 2020

Tiez mavam nocne mory a paralizu som zazila posledny krat nez som nastupila pred 4 rokmi na PN kvoli tehu, mavala som ich vtedy, ked som v praci mala nocne smeny a sla som si vecer este zdriemnut nez som sla do prace. Chvalabohu to odvtedy prestalo samo od seba

bona1393
12. nov 2020

Tiez mávam zive sny a nocne mory odkedy som tehotná. Zatial som nenasla nic co by mi pomohlo...mozno skusim nejaku meditáciu pred spánkom.

medeaa
14. nov 2020

@romanelak skus pred spanim melatonin, maju v kazdej lekarni. A nespat na chrbte, ale na boku. Mne to pri paralyzach pomaha.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre