Ahojte. Mala niektorá nízke HCG na začiatku tehotenstva, a dopadlo to dobre? Som 26dc a mám hodnotu len 43. Doktorka povedala, že tehotná som, ale je to veľmi nízke, musím ísť znova o 2 dni..... ☹
Cca 13den....no ja už neviem,začínam byť zùfalá
ak mávas cyklus tak 28 dnovy a ovu bola na cca 14 dc tak zahniezdenie mohlo byt okolo 20 dc ... a potom stupa den/obden ..... cize 2.5,....5....10...20...40..
myslím že tvoje HCG neni až také tagicke ...🙂 ved ovu mohla byt aj na 16 dc ... alebo sa mohlo uhniezdit neskor 🙂
neboj sa :-*
Cykly mávam nepravidelné,niekedy aj 40 dñove. Tentokrat som však bola na inseminácií ,takže ovulka bola 14, možno 15deñ.Doktorka povedala ,že by malo byť okolo 150....
@kafanka5 hm... 150 ? No lenze ak to mešká cobi len den tak sa to delí na polovicu ... cize 75 ... a ak o dva dni 37.5 ....
Skus sa naozaj netrapyt ... viem,ake to je tazke ...my sme sa dlho snazili .... ovulku som mala az na 29 dc .. cize teraz aj v tehotenstve zaostavam o 2 tyzdne ...
No viem ze v pripade ze sa plod vyvyja zle tak do 17 dni od oplodnenia si dokaze vymenit chybne bunky za dobre ... a pokracuje dalej vo vývoji ...
Viem ze je tazke mysliet pozitívne ked vsade v snazilkach citas o to ako niekto o bábo príde ... no nemozes sa tym riadit ...
Moja rada je ... že sa teš ! 😉 aj keby to malo byť iba na chvýlku ... lebo keby to nevyslo...vždy to bude boliet rovnako .... no ak bábo bojuje ... tak nech vie že ho velmi lubis a ze sa na nho tesis :-*
Mešká mi deň....keby mám pravidelnú....a áno máš pravdu, je to ťažké.Sama si si tým určite prešla 😒
A aké máš problemy ty? Ja mám tie hnusné PCO ☹
@kafanka5 ja som mala dlhe cykli 40-50 dc .. bola som,aj na laparoskopii..no PCIS ani endometriozu nepotvrdili ... nasli tam zrasty po celej brusnej dutine ..tak ich rozrezali..no prefuky boli v pohode ...
Do toho mám otočenu maternicu k chrbtici ( ťažšie sa s tym otehotnie) a co bolo najhorsie... muz ma vyse 96% spermii patologických ... no mnozstvo 76 mil a pohyblivost 52% .... tak sme si povedali ze aj keby bolo iba 1% dobre... tak to je 760 000 ... a my potrebujeme len jednu 😀 😀 😀 😀 do CAR sme este nechceli ist ..lebo sme mlady. ... ( no sme spolu uz 6 rokov) ...chceli sme to este vyskusat ... lebo myslím ze CAR by nas iba vystresovalo ...
No a nasrala som sa ..v ten vítazny cyklus sme mali sex ozaj kazdy druhý den ... kupila som fest vela ovu testov...merala BT ... zrazu bola ovulka ... a tam sme to este 3 krat poistili .. a vysledok je malý babušik v brusku 🙂 ... moja dr si robila srandu ze to je poštárove 😀 😀 😀
Je to náš malý zázrak 🙂 preto verím ..že zázraky sa dejú 🙂
Tak to je naozaj zázrak s takým spermiogramom. ....gratulujem 🙂 No ja som staršia, a v CAR nám pomohli, no toto ma trošku štve, prečo musí byť u mňa vždy nejaký problém...Manžel má spermiogram ok, ja som nemávala ovulku ale už je to ok, odkedy chodím do Martina... 😉
A pritom ked ma muz pod 15 milionov spermii tak uz idu do CAR automaticky ... a nam stacilo mozno ani nie 790 000 😉 😉
Áno, stimulujem už 2 mesiac . 1 mesiac folikul hneď krásny dorastený, no na insemináciu som išla až na 2 mesiac. V sobotu 11.4. mi segra pichla pregnyl a v pondelok šup na insemináciu.....Bola som prekvapená, že mi krásne dorastajú po clostylle, snažíme sa viac ako 2 roky a moj doktor mi robil len folikolumetriu,..nič so mnou nerobil, len odbľabotal to čo mal a bolo..
No ja som mala na 12. deň po ovitrelle poz. test
Modlím sa, a dúfam 🙂
A ako vlastne vieš, že to HCG sa má deliť na polovicu? Veľmi tomu nerozumiem, možeš mi to nejak objasniť? Ďakujem ti 🙂 🙂
@kafanka5 HCG by sa malo zdvojnasobit obden - tak píse google 😀 no zo skusenksti je to asi kazdeho 1 a pol dna....
HCG sa vylučuje až ked sa bábo zahniezdi v sliznici ... u mna to bolo na 5 dpo -> mala som hnede špinenie ... a od toho dna stúpalo ( netehotna ma od 0-5) ... cize priemere 2.5 mohlo byt 6 dpo ... 7 dpo = 5 ... 8dpo =10... 9dpo=20 ...10dpo =40 ... atd 🙂
No niekomu moze stupat pomalsie ....
No a ked dr vraví ze malo byt 150 ... tak cca den predtým by malo byt o polovicu menšie ... cize 75 🙂
ale bábo sa moze uhniezdit od 4-12 dpo (tak píse internet) ... no bezne je to od 5-8 dpo ... 🙂
Aha, tak potom 43 je naozaj málo...no uvidím čo bude ďalej, trafí ma do stredy...:(
ano, krv som mala neg. Ja som len reagovala na ivca88, že pregnyl v tele nie je po cc 9 dňoch.
ale držím ti palce, aby ti to vyšlo.
Áno, minulý mesiac.
@bibiana26 ahoj a už si nepamätas asi kolko si mala?..este si musim zavolat do Martina,kde mi robili IUI.Moj doktor je totiz odjakziva velmi pesimisticky,je totalne vyhoreny k zenam ,necudo uz to robi 35rokov.Niekde som citala, ze hcg moze razom stupnut tak dufam ze v pondelok bude vyssie cislo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kafanka5 tak ono je dolezite skor kolky den po ovulacii si, nie ktory DC... zatial nie je dovod na paniku, o dva dni budes mudrejsia, len musis vydrzat. drzim palce 🙂